Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Virágos Magyarországért 2011

A Virágos Magyarországért Szervező Bizottsága 2011-ben is meghirdeti a Virágos Magyarországért versenyt. Tavaly remekült szerepelt Sopron és Lipót.
A Virágos Magyarországért Szervező Bizottsága 2011-ben is meghirdeti a Virágos Magyarországért versenyt, amelynek célja a kulturált és vonzó ország kép kialakítása, fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, a természeti és építészeti örökség megőrzése és gyarapítása. A versenyen valamennyi magyar település részt vehet. A város vagy falu kategóriában induló települések www.viragosmagyarorszag.hu internetes honlapon jelentkezhetnek a versenybe.

Jelentkezési határidő: 2011. május 30.

A 2011. év kiemelt témája: a település főterének, főutcájának rendezettsége, virág- és növényi díszítése, harmóniája az épített környezettel, beleértve az ott található hivatali, kereskedelmi és vendéglátóhelyeket. A versenyre jelentkezett települések bírálatát szakemberekből álló zsűri végzi. Az elért pontszámokat figyelembe véve - a Szervező Bizottság javaslata alapján - a kiírók és a támogatók által felajánlott díjakkal jutalmazzuk a legjobbakat.

A verseny fődíja: hazánk képviselete a 2012. évi Európai Virágos Városok és Falvak Versenyében (Entente Florale Europe), város illetve falu kategóriában.

2010-ben megyénk két települése - Sopron megyei jogú város és Lipót - képviselhette hazánkat az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyében, ahol Sopron ezüst, Lipót aranyérmet szerzett.

További részletes információ és jelentkezés:

http://www.viragosmagyarorszag.hu/hu/Versenyfelhivas-2011-es-jelentkezes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Interjú az Év tűzoltójával: `csoda kellett volna a robbanás elkerüléséhez´

Az Év tűzoltójának választott győri Petz Mátyással az évi 1350-1400 bevetésről - köztük a Szarvas… Tovább olvasom