Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Világsiker Apácákkal

Dan Goggin énekesi, színészi és zeneszerzői pályájának legnagyobb sikere az Apácák musical. A darabot 1985-ben mutatták be először a off-Brodway színházban. Hatalmas siker lett. Most Győrbe ért.


Az Apácák musical 21 nyelvre fordították le és közel ötezer helyen mutatták már be a világban. A Győri Nemzeti Színház a Kisfaludy termet nyitotta meg az öt nővér előtt. Előre borítékolható a mindenkori teltház. Erre a rendező Molnár László és a szereplők, Bellai Eszter, Agócs Judit, Bartha Alexandra, Mózes Anita és Kiss Tünde is garanciák.

A Győri Nemzeti Színház a Kisfaludy termet nyitotta meg az öt nővér előtt.
A Győri Nemzeti Színház a Kisfaludy termet nyitotta meg az öt nővér előtt.


Ehhez jönnek a kiváló dallamos számok, és a meghökkentően eredeti komikus történet: A nővérek dolgos-boldog hétköznapjait. Egy este, mikor visszaérnek egy afrikai missziójukról, váratlan szerencsétlenség történik: mialatt a nővérek öt fős csoportja átruccan a szomszédos Mária dombra, az 52 otthon maradt apáca bevacsorázik egyik társuk mérgező főztjéből. A bingózásból hazatérő életben maradt apácákra vár a feladat, hogy eltemessék a megboldogult lányokat.

Képeslapokat gyártanak, és a befolyt pénzből eltemetnek 48 nővért az 52-ből. A maradék 4 apácát pedig fagyasztóládába teszik. Az ő temetésükhöz szükséges összeget egy jótékonysági rendezvény bevételéből kívánják fedezni, ezért jótékonysági show-t rendeznek, ami azonban kicsit másként alakul, mint ahogy a zárdafőnök asszony elképzelte...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hét az idősekért Győrben

Egy hét az idősekért - címmel hétfőtől programsorozat indul Győrben, ahol minden érdeklődő… Tovább olvasom