Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Vigyázz, kész, rajt: jön az első tudósítói nap márc. 25-én!

A kisalfold.hu történetében először március 25-én (kedden) veszik át Olvasóink az irányítást, plusz tavaszi fotópályázatot hirdetünk.
Ide várjuk olvasóink fotóit, beszámolóit: tudosito@kisalfold.hu
Előzetes - LEGYEN A TUDÓSÍTÓNK

A kisalfold.hu első tudósítói napján minél több Győr-Moson-Sopron megyéből és a Dunántúlról érkező Olvasói írást, fotót szeretnénk közölni portálunkon március 25-én, kedden.

A tét 25 ezer forint: az öt legjobbnak ítélt tudósítói anyagok között osztjuk szét a szóban forgó összeget. Az írásokat, fényképeket, galériákat egész nap várja szerkesztőségünk. A cél, hogy minél több Olvasói anyag kapjon helyet nyitóoldalunkon. Az 5000 forinttal honorált öt Olvasónk névsorát szerdán közöljük.

A kisalfold.hu munkatársai pedig szintén "olvasó-tudósítókká" válnak március 25-én. Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Kapuvár és Csorna utcáit járjuk majd egész nap, s amint érdekességet, a nyilvánosság érdeklődésére számot tartó életképet, helyzetet látunk, azonnal dokumentáljuk, s megosztjuk Olvasóinkkal.

Azoknál a tudósításoknál, ahol válaszokat várnak Olvasóink a miértekre, meg is fogják azokat kapni: a felmerülő problémákat továbbítjuk az illetékes hivataloknak, szóvivőknek.

Tavaszi fotópályázatot is hirdetünk!

A kisalfold.hu első tudósítói napját tavaszi fotópályázatunk teszi teljessé. A legszebb évszakról készített felvételeket, galériákat április 30-ig várjuk, melyeket egy anyagban fogunk összegyűjteni.

A képeket a Kisalföld Sajtófotó-díjjal kitüntetett munkatársa, Mészáros Mátyás zsűrizi. A három legjobban elkapott pillanatkép fotósát Kisalföld-könyvvel jutalmazzuk.

Mind a tudósításokat, mind a fotókat jól ismert e-mail címünkre várjuk: tudosito@kisalfold.hu. (Tavaszi fotópályázatra küldött képek esetén a levél tárgya "Tavasz" legyen) Kalandra fel!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betört az Opel ablaka a 83-ason, a baleset okozója elhajtott Tét felé

A rendőrség szemtanúkat keres a baleset tisztázása érdekében. Tovább olvasom