Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Vigyázat! Megfordul néhány belvárosi utca forgalmi iránya Győrben - térkép

Van, ahol csatornát építenek, máshol pedig utat. A változtatások március 10-től élnek, addig is tájékozódjanak a térképen.

Az Apáca utcában csatornát építenek, a Bástya utcában pedig utat. A munkálatok miatt a Győri Útkezelő Szervezet március 10-től ideiglenesen több egyirányú utca forgalmi rendjét megváltoztatja.

– Az Apáca utcának a Teleki út és Álom köz közötti szakasza csatornavezeték csere miatt le lesz zárva, ezzel egy időben pedig a Bástya utcában újítjuk fel az utat a Vörösmarty utca és Teleki út között. Mindkét munka lezárással jár, így azonban a környék közlekedése ellehetetlenülne – magyarázta Máthé-Tóth Péter, az útkezelők szóvivője.

A nagyobb méretért kattintsanak a képre! Forrás:  Győri Útkezelő Szervezet
A nagyobb méretért kattintsanak a képre! Forrás: Győri Útkezelő Szervezet


– A Bástya utca és Apáca utca környékének forgalmát a Bástya utca - Álom köz - Apáca utca egy irányú rendszerére irányítjuk, ez azzal jár, hogy az Apáca utca Újkapu utca és Álom közötti szakasz egyirányúsítása megfordul. Feloldjuk a Teleki út egyirányúsítását a Liszt Ferenc utcától a Bástya utcáig, ezzel az Újkapu utca - Liszt Ferenc utca - Teleki út útvonalon keresztül közelíthető meg autóval a gyalogoszóna keleti oldala (Széchenyi tér - Apáca utca - Jedlik utca), a Rákóczi utca és a Vörösmarty utca.

Az említett kivitelezésekkel együtt ivóvíz és gázvezeték csere zajlik a Teleki úton a Bástya utca és Kisfaludy utca közötti szakaszon. A munkavégzés mellett útszűkületre és 5-10 perces lezárásokra kell számítani.

A szóvivő figyelmeztetett: a bevezetett változtatások előreláthatólag április végéig maradnak érvényben. Addig a környéken lakók és a közlekedők megértését, türelmét kérik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Videón trükkös teniszütések, villámgyors röptecsaták Győrből!

Megnéztük, hogyan edz a magyar válogatott a Davis Kupára a győri Egyetemi Csarnokban. Fucsovics Márton és a moldáv Albot mérkőzése óriási csatát hozhat. Tovább olvasom