Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Vigyázat! Csalók járják Győr-Marcalvárost!

Több bejelentés is érkezett Marcalvárosból, hogy ismeretlenek megpróbáltak pénzt kicsalni az önkormányzati bérlakásokban lakóktól - írja a gyorszol.hu.
A fiatal csalók ablakcserére hivatkozva előleget kértek a bérlőktől, hol az önkormányzatra, hol a GYŐR-SZOL Zrt.-re hivatkozva.

A szolgáltató felhívja a társasházakban lakók figyelmét, hogy a lakást érintő anyagi jellegű dolgokban előzetesen mindig egyeztessenek a közös képviselővel.

Aki ilyen jellegű próbálkozással találkozik, kérjük, azonnal értesítse a rendőrséget a 107-es telefonszámon.

Olvasóink írták

 • 5. gonzo 2011. augusztus 04. 14:55
  „kisember1,legközelebb ne gondolkozz,hanem hívd őket.Lehet,hogy megmented egy-két szerencsétlen nyugdíjas összespórolt pénzét ezzel.”
 • 4. kisember1 2011. augusztus 04. 08:17
  „2. umberto 2011.08.03. 19:57
  Pár hónapja a Marcal kettőn is megjelent egy ugyanilyen jó megjelenésű, szimpatikus srác. Én is összezavartam, amikor kifaggattam és kérdeztem a webcímüket, szórólapot és kértem, hogy igazolja kilétét. Úgy elhúzott, hogy csak na. Bennem is felmerült, hogy javítás? Hivatkozott a közös képvielőre is, aki mit sem tud róla. És én is faggattam. teljesen kiütöttem a biztosítékot nála. Szimpatikusan, gyorsan elpályázott. Gondolkoztam is, hogy kihívom a rendőrséget...”
 • 3. umberto 2011. augusztus 03. 20:03
  „Ja, és ez nem Marcalvárosban, hanem Nádorvárosban történt (Bartók B. út), úgyhogy városszerte várható megjelenésük.”
 • 2. umberto 2011. augusztus 03. 19:57
  „Nálam is voltak múlt vasárnap 13.00 órakor.

  Nagyon megnyerő volt a srác, de (minimális műszaki érzékkel rendelkezem) két keresztkérdés után összeffüggéstelenné vált a sztori, meg amúgy is rohadtul gyanús volt, hogy vasárnap ebédidőben, előzetes információ, bejelentkezés nélkül mintegy 80 ezer Ft-ot kér valaki olyan ablakjavításra, aminek nincs semmi értelme.

  Értsd: nem ablakcserére, hanem ablakfelújításra "vállalkoznak" egy olyan házban, ahol a nyílászárók 45 évesek, és egyértelműen cserére szorulnak.

  Tanulság: akárkinek, aki hívatlanul becsenget a lakásba, és AKÁRMILYEN jogcímen pénzt kér, annak nem adunk semmit.”
 • 1. pappe 2011. augusztus 03. 14:38
  „"megpróbáltak pénzt kicsalni az önkormányzati bérlakásokban lakóktól" Remélem tényleg csak megpróbálták és senki nem adott nekik egy fillért sem...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brutális bírságot kapott egy győri fémkereskedő

Több mint 1,6 milliárd forintra bírságolt egy győri vállalkozót a megyei pénzügyőrség. Tovább olvasom