Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Videó: így ég ki teljesen egy autó két perc alatt!

Alig két perc alatt teljesen kiéghet egy balesetet szenvedett jármű, ezt szemléltették a tűzoltók az Interaktív Police rendőrségi roadshow záró jelenetében.

Idén tíz budapesti iskolában rendezik meg azt a rendőrségi roadshow-t, amely brutális őszinteséggel szembesíti a fiatalokat tetteik lehetséges következményeivel.

A valódi show elemekkel tűzdelt műsor bemutatja, hogy milyen könnyű is rablásba, testi sértésbe, kábítószerbirtoklási ügybe keveredni vagy komoly közlekedési balesetet okozni. A diákok láthatják, hogy mi számít garázda magatartásnak, mi a rongálás, hogy milyen könnyen kerekedhet bűncselekmény egy látszólag veszélytelen helyzetből.

Videó: Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

BRFK Bűnmegelőzési Osztály és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács közös rendezvényén a fiatalok kipróbálhatják, milyen a kényszerítő intézkedések alanyának lenni, vagy éppen azokat a módszereket, amelyekkel a fiatalkorú fogvatartottakat kezelik. A több órás showműsor egy autó felgyújtásával zárul.

Ezzel azt szemlélteti a rendőrség, hogy a jármű, ha lángrakap egy baleset során, milyen gyorsan ég le teljesen. A videóból kiderül: 120 másodperc is elég ehhez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyílt nap a katasztrófavédelemnél

Mindenkit várnak a győri tűzoltóság laktanyájába és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsön, akiket… Tovább olvasom