Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Vezetni tanulni gyorsan, könnyedén!

Rövid idő alatt egyszerűen, gyakorlatiasan, olcsón szeretne jogosítványt és kiváló közlekedési ismereteket szerezni? A győri Útfaló Autósiskola biztosítja a feltételeket. (X)


Az iskola fő profilja a motoros és személygépkocsi- vezető képzés, melyet a közel 20 éves gyakorlattal rendelkező oktatókkal, illetve az általuk kitanított fiatal szakoktatókkal végeznek. Cél, hogy a hallgatók az elméleti órák alatt ne csak a tesztrendszerű vizsgára készülhessenek fel, hanem a gyakorlati oktatás során használható, életképes tudást is elsajátítsanak. A széleskörű ismeretek megszerzése érdekében az interaktív foglalkozásokon modern oktatóprogrammal, intenzív gyakorlással készülhet fel a sikeres vizsgákra  minden tanuló.

A megyei vizsgastatisztikák alapján az Útfaló Autósiskola évek óta előkelő helyen szerepel. Nemcsak a Nemzeti Közlekedési Hatóság visszajelzései, hanem saját kérdőíveik is azt igazolják, hogy a hallgatók 100%-osan elégedettek a kapott szolgáltatással.


Az Útfaló Autósiskolában oldott hangulatban, aktív kommunikációval zajlik a szükséges ismeretek megszerzését biztosító oktatás. A tankönyvellátásnak és a korlátlan számítógépes tesztelési lehetőségnek köszönhetően gördülékeny a tanulás. A sikeres KRESZ vizsgát követően felkészült, türelmes oktatókkal, választható, új, klímás autókkal vághatnak neki a vezetésnek a sofőr jelöltek.

Ha már van vezetői engedélye, de nem biztos a dolgában, az Útfaló Autósiskolában szakoktatóval és tanuló kocsival gyakorlási lehetőséget is biztosítanak.

Minőségi oktatásban szeretne részt venni kedvező áron? Irány az Útfaló Autósiskola!


Tájékoztatás, jelentkezés tanfolyamra:

Telefonon:
Móroczné Emese
    06-30/4943-666
    06-96/618-593

Személyesen: ügyfélfogadás
    Győr, Liget u. 60/A
    Kedd, csütörtök: 9-10 óráig

e-mail cím: autosiskola@utfalo.hu


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjasan ingázna négyórásként Burgenlandba

Az öregségi nyugdíjkorhatár elérése előtt öregségi nyugdíjba vonultak munkavégzéssel szerzett… Tovább olvasom