Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Vérző fejjel, átázott ruhában a győri Virágpiac téren

...így találtak egy férfira a rendőrök. De a győri járőrök nem csak rajta segítettek, a zord időjárás miatt fokozottan figyelnek az elesettekre.
A győri járőrök január 5-én, 14 óra 30 perckor az Eszperantó utcában igazoltattak egy bágyogszováti lakost, aki egy használaton kívüli garázsban él. A férfi a helyiség betonaljzatán feküdt ittas állapotban. A rendőrök védőitalt kínáltak a 34 éves férfinek, aki többször hangsúlyozta, hogy nagyon fázik és sérüléseinek ellátására segítséget kért. A helyszínre mentőszolgálat munkatársai vonultak, akik a kihűlés megakadályozása végett, a legyengült fizikai állapotú férfit kórházba szállították.

Szintén a mentőápolóknak adták át a győri rendőrök azt a vérző fejű, átázott ruházatú férfit, akit 15 óra 15 perckor Győrben, a Virágpiac téren igazoltattak. A 39 éves helyi férfi alkoholos befolyásoltsága miatt esett el a havas járdán, mielőtt az egyenruhások segítséget nyújtottak neki.

A győri rendőrök 17 órakor egy ikrényi vendéglőben ellenőriztek egy román állampolgárt. A 40 éves külföldi az egyenruhásoknak panaszolta, hogy egy Sopronba tartó vonatról szállt le és éjszakára nincs hova mennie, az italozóba is csak melegedni tért be. A járőrök a férfit a győri melegedőhelyre szállították.

A győri rendőrök szintén aznap, január 5-én 19 óra 20 perckor a helyi buszpályaudvar várótermében igazoltattak egy 54 éves férfit. Az egyenruhásoknak dideregve panaszolta, hogy a hajléktalan szálló ideiglenes lakója és a délutáni órákban alkoholt fogyasztott, többször elesett és megsérült. A rendőrök az átázott ruházatú férfihez mentőt hívtak.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 19 óra 45 perckor a győri belvárosban, egy tömbház bejárati lépcsőjén igazoltattak egy helyi lakost. A férfi a rendőröknek zavartan válaszolt a feltett kérdésekre és többször hangsúlyozta, hogy rosszul érzi magát. Az egyenruhások az átfagyott testű férfihez a mentőszolgálat munkatársait hívták, akik kórházba szállították.

A helyi rendőröktől január 6-án 16 óra 20 perckor kért segítséget egy győrzámolyi férfi, akit a győri autóbuszállomáson ellenőriztek. Az igazoltatott a megállóban feküdt, mikor a járőrök rátaláltak. A férfi sírva panaszolta az egyenruhásoknak, hogy cukorbeteg, napközben nem evett, émelyeg, szédül. Az egyenruhások felsegítették a férfit, védőitalt adtak neki. A helyszínre érkező mentőápolók megállapították, hogy a rendőrök időben intézkedtek, mivel az 52 éves férfi alkoholt fogyasztott és inzulinadagját nem vette be.

A győri járőrök január 6-án 19 óra 55 perckor a Győri Városi Könyvtár épülete mögötti részen igazoltattak két hajléktalant. A 61 éves férfi és az 54 éves nő átfagyottatn, egy betonaljzaton lévő kartonpapírokon feküdt, mikor a rendőrök ellenőrizték. A rendőrök szállították kórházba őket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A matricák hova jók? Nagyszentjánosnál kell két megyei matrica?

Kérdések és válaszok a matricákkal kapcsolatban olvasóink felvetései alapján. Tovább olvasom