Kisalföld logö

2017. 04. 26. szerda - Ervin 12°C | 21°C Még több cikk.

Versfesztivál az interneten

Győr - Internetes versfesztivált szervez énekelt és megzenésített versek előadóinak a győri Hangraforgó Szakmai Fórum. A produkciókkal április 11–12-én a Petőfi művelődési házban ünneplik a magyar költészetet.
A világháló adta lehetőséget szeretnék ki- és felhasználni a szervezők – a Hangraforgó Szakmai Fórum, a Harmónia Művészeti Központ Kht., a Magyar Kultúra Kiadó – az élő magyar költészet népszerűsítésére. Az I. Győri InternetVers Fesztiválra február 15-ig várják szólisták és kisegyüttesek (életkortól, nemzetiségtől függetlenül) jelentkezését. Olyan előadókét, akik vállalkoznak arra, hogy az F. Sipos Bea és Faggyas László által létrehozott Hangraforgó Szakmai Fórum Vers-váróterem oldalán (www.hangraforgo.hu) szereplő költők felajánlott verseiből megzenésített dalaikat (saját komponálású dallammal, hangszeres kísérettel vagy anélkül) a költők és a közönség jelenlétében előadják. Az április 11–12-i fesztivállal a szervezők a magyar költészet napja előtt is szeretnének tisztelegni.

A fesztivál dalaiból a helyszínen hangfelvétel készül, a dalokból kottakiadványt is szerkesztenek. Érdeklődni és jelentkezni a hangraforgo@gmail.com e-mailcímen lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Cure Európai Uniós project Győrben

Széchenyi István Egyetem - Mi történik akkor, ha egy „globális játékos” (értsd: külföldi… Tovább olvasom