Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Veronikáért fociztak Rábapatonán

Szombaton a rábapatonai futballpályán adták át Gulyás Veronikának annak a jótékonysági focitornának a bevételét – 195 ezer forintot –, amelyet a Rábapatona Sport Egyesület, a Pillér Ifjúsági Klub és Rábapatonáért Közhasznú Egyesület tagjai szerveztek a 21 éves lány gyógyulásának segítésére.

Káldi István a szervezők nevében elmondta: jó érzéssel tapasztalták, hogy mindegyik csapat az első hívó szóra vállalta a részvételt és a nézőkkel együtt – köztük számos olyan, segítőkész idős ember volt, aki csak a meccsek célja miatt ment ki a pályára – megvásárolták a belépőjegyet.

Veronika, aki születése óta a gyógyításra szoruló, ritka bőrbetegséggel, arcán "tűzfoltokkal" él, meghatottan vette át az adományt. Érdeklődésünkre elmondta: nagyon köszöni a részt vevő férfi- és női csapatoknak, valamint a támogatóknak a felajánlást és reméli, hogy orvosával egyeztetve mihamarabb sikerül megtalálni a gyógyulás útját és a kezeléseket, a plasztikai műtéteket vállaló, megfelelő szakembereket.

Szombaton adták át Gulyás Veronikának (a képen balról a második) annak a jótékonysági focitornának a bevételét, amit a lány gyógyulásának segítésére szerveztek.
Szombaton adták át Gulyás Veronikának (a képen balról a második) annak a jótékonysági focitornának a bevételét, amit a lány gyógyulásának segítésére szerveztek.

Aki még szeretné segíteni a lány gyógyulását, felajánlást tehet Gulyás Veronika 11773377-00963677-es számú bankszámlájára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dinoszaurusz a győri strandon

Különféle szórakoztató, ügyességi és tanulságos programok várják a családokat a Minimax Kölyök… Tovább olvasom