Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Véradásért vásárlási utalvány

Magyarország - Minden véradó, aki szeptember 18-ig vért ad, 10 százalékos tankönyvvásárlási utalványt kap ajándékba, internetes megrendelés esetén még 10 százalék kedvezményt vehet igénybe.

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. augusztusban és szeptemberben egy közös akció keretében szeretne hozzájárulni a véradók és gyermekeik szeptemberi iskolakezdéséhez. A vérellátó bízik akciója erejében, amely segíthet abban, hogy a 18 és 65 év közötti egészséges emberek az iskolakezdési láz, illetve az utolsó nyári hónap alatt se feledkezzenek meg beteg embertársaikról, és az ország huszonkét vérellátójában, illetve azokon a rendezvényeken, ahol a vérellátó munkatársai jelen vannak, karjukat nyújtják.

Önzetlen segítségnyújtásuk viszonzásaképp – a Nemzeti Tankönyvkiadó jóvoltából – egy 10 százalékos kuponnal, olcsóbban vásárolhatják meg az iskolakezdéshez, a szabadidő eltöltéséhez szükséges könyveket, internetes megrendelés esetén pedig további 10 százalék kedvezmény jár minden könyvre.

A kuponok szeptember 30-ig használhatók fel. Az utalványok a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. Pedellus Könyvesboltjában (1146 Budapest, Szobránc u. 6–8.) vagy a www.ntk.hu weboldalon vásárolhatók le. (További információ a www.ovsz.hu és a www.ntk.hu weboldalakon.)

Olvasóink írták

 • 2. Börönd Ödön 2008. augusztus 23. 18:31
  „Keverik a kupont a kúppal!
  Rendszeresen adok vért 1 pár virsli 1 csoki 1 üditő elég volt. Újabban ezt is "kiszervezték" étkezési utalványt adtak. Nem tudom minek ez a süket propaganda!”
 • 1. Jaffa 2008. augusztus 23. 12:24
  „Ha jól tudom a Nemzeti Tankönyvkiadót már eladták (a Szoci-SzDSz Kormány). Ha a hírek igazak, akkor most tervezik eladni az Országos Vérellátó Szolgálatot.

  Miért csodálkoznak, hogy a segítőkész véradók egyre kevesebben vannak? Ki adja vérét, hogy más gazdagodjon?
  Ha pedig üzleti alapú lesz a véradás, akkor fizessnek akik profitot termelnek belőle.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kéretlen reklámlevelek küldését már törvény tiltja

Győr-Moson-Sopron - Nem lehet fenyegetni, sürgetni a vevőt, az ügyfélszolgálatokat hosszított nyitva… Tovább olvasom