Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Vendégek Galántáról

Győr - A Kodály-év alkalmából a szlovákiai Galántáról érkezett küldöttség Győrbe. A delegáció több oktatási intézményt is megtekintett.
Knapp Margit, a Galántai Népművelési Központ munkatársa Schmidt Péter győri önkormányzati képviselő vezetésével a Kodály Zoltán Általános Iskolában, a szentiváni óvodában, valamint a Nádorvárosi Közoktatási Központ Bartók Óvodájában járt. Cél volt, hogy a programba olyan speciális intézmények is bekapcsolódjanak, amelyek a periférián helyezkednek el, illetve művészeti eszközökkel folytatnak alternatív óvodai nevelést.

Megismerkedtek a sikeres egészségnevelési projektekkel, amelyeket szeretnének Galántán is megvalósítani. Ismert volt számukra az Egészséges Nemzedékért Alapítvány által több mint egy évtizede meghirdetett „Káros szenvedélyek ellen határok nélkül" című rajzpályázati kiállítássorozat, ezért ők is meghirdették a gyermekek számára a pályázatot ebben a témakörben, és a legkiválóbb 80 alkotást magukkal hozták. A kiállítás megnyitóját a Kodály Zoltán-iskola vállalta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vetélkedővel az AIDS terjedése ellen

Győr - A Magyar Védőnők Egyesületének Győr-Moson-Sopron Megyei Szakosztálya harmadik alkalommal… Tovább olvasom