Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Végső búcsú a fiatalon elhunyt győri egyetemistától

Életének 23. évében elhunyt Paár Barbara, a győri Széchenyi István Egyetem közszolgálati BA szakos hallgatója. Búcsúztatása 2012. november 16-án, pénteken 13 órakor lesz a győri Szentlélek templomban, szentmisével egybekötve.


Paár Barbara a győri Szabadhegyi Közoktatási Központban érettségizett 2009-ben, s közszolgálati szakon tanult tovább a Széchenyi István Egyetemen.

Az egyetemen is nagy lelkesedéssel, sikeresen teljesítette a képzési követelményeket. A kötelező feladatok megoldása mellett fontosnak tartotta saját jövőjének tervezését, a szakmai elmélet és a gyakorlat megismerését.

Ezért már az első év után, saját elhatározásából nyári szakmai gyakorlaton is részt vett.

Az órákon mindig jelen volt, s az évfolyam egyik legaktívabb hallgatójaként szólt hozzá a szakmai kérdésekhez. Igényesen, alaposan készítette diplomamunkáját, s minden konzultáción köszönettel fogadta a szakdolgozat értékeinek kiteljesítését eredményező tanácsokat.

Teljesítménye, pozitív életszemlélete alapján egy sikeres életút, egy sokat ígérő karrier várta.

A sors másképpen, szomorúan zárta le Barbara rövid, alig 22 évét. Távozásával egy tehetséges, mindig mosolygó és segítőkész embertársunkat veszítettük el. Az egyetemen tanárai, szaktársai, barátai, ismerősei gyászolják.

2012. november 15-én, csütörtökön 10 óra és 16 óra között Paár Barbara emlékét idézik fel hallgatótársai, tanárai, s egy szál virággal búcsúznak Tőle. A helyszín a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar előadóterme (igazgatási épület, III. emelet)./

Emlékét megőrizzük!

Széchenyi István Egyetem

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadhegyi Találkozások: Reviczky Gábor lesz a következő vendég

A József Attila Művelődési Házban november 26-án (hétfőn) 18 órakor folytatódik a Szabadhegyi… Tovább olvasom