Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Véget ért a buszosok sztrájkja

Kinyitották a buszok ajtajait reggel hét órakor, ezzel befejeződött a november 27-re hirdetett sztrájk a Kisalföld Volánnál.
A helyi és helyközi járatok elindultak Győrben. Atrocitásokról nem kaptunk hírt, bár az utasok nem örültek a várakozásnak.

Győrben a helyközi pályaudvaron sok az ember, hét óra után ők is elindulhattak úticéljuk felé.


Fotó: Bertleff András

Úgy tudjuk, a sztrájk egységes volt, sztrájktörés nem történt.

Olvasóink írták

 • 5. Ápolónő 2007. november 27. 19:41
  „11.26.-a. 14óra 25perc. Nagyon hideg szél fúj? a 31a-s busz megállója tömve várakozókkal. A busz kb. 15 méterre áll,a buszsofőr nézi a várakozókat a jó meleg buszból!!! Majd indulási idő előtt 20mp-el beáll a megállóba!
  Az egyik megállónál meg majdnem otthagy egy utast,mikor az int neki,válogatott szidalmakat hallat,amíg a hölgy fel nem száll. Mindezt 4600Ft-ért!!!
  És még legyek szolidáris velük!!!”
 • 4. brigike 2007. november 27. 18:55
  „Az az idős néni nem ártott egyik tahó volánosnak sem,aki nem tudott reggel bejönni a városba a haldokló rokonához. Nem mindenki teheti meg,hoy taxi-t hívjon és úgy menjen a közeli városba. A buszosok szerint nekik jár a korkedvezmény,a kőművesnek és a többi fizikai munkásnak miért nem? Orbán parancsára a kisemberrel szúrnak ki! Kívánom minden sztrájkoló volánosnak,hogy ha a lakása fűtése elromlik (-15 fokban),minden fűtésszerelő pont akkor sztájkoljon!MOCSKOK”
 • 3. 621 2007. november 27. 18:06
  „Igen! Vezénylő fideSSführer tábornok örülhet. Került amibe került, sikerült kellemetlenséget okozni egy rakás embernek. Hiába a pszichopatikus hatalommánia nagy dolog.
  A bábokról meg annyit, hogy eddig - sokat autózom - együttérzéssel figyeltem a buszsofőrök munkáját, és ahol lehetett segítettem kijövetelüket a megállóból. Látom nem cselekedtem jól. Nem kell törődni a másikkal, csak az a fontos amit a fővezér szajkóz... Megértettem!”
 • 2. Tomi 2007. november 27. 10:43
  „Nagyon szomoru amit a FIDESZ hátulról irányitott!!!!!!”
 • 1. Cseter János 2007. november 27. 09:03
  „Itt a vége fuss el véle! Vezéreink megtörölgethetik a szemüket a röhögés könnyeitől!, Ha a röhögő görcs is feloldódik, akkor már az autócsadáik helyett Ők is felülhetnek a Volán buszaikra! Gondolom még mindig ingyér utahatnak!
  A dolgozók, meg majd elfelejtik és hazamennek! A cégeknek okozott kárt meg majd kigazdálkodják! Annyival kevesebbet fizetnek a dolgozóknak, amennyi a sztrájk miatt kiesett a termelésből! A buszsofőrok, meg örüljenek, ha nem rugják ki az állásaikból! Habár itt nincsenek "katona-pilóták" akikkel parancsra lehetne helyettesíteni Őket mint Ausztráliában az egyik olvasótársam szerint!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcadik a győri egyetem kara

Győr - A hazai egyetemi, főiskolai karok népszerűségét elemzi a Felsőoktatási Műhely című folyóirat… Tovább olvasom