Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 12°C Még több cikk.

Védelmi terv a tavaszi árvízre készülve

Tóth Gyula - Többek között a tavaszi ár- és belvíz elleni védekezés megszervezésével, az őszi felkészüléssel, illetve a települési vízelvezető rendszer ellenőrzésének tapasztalataival, valamint a schengeni csatlakozással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozott második félévi ülésén a megyei védelmi bizottság.
A résztvevőknek a testület elnöke, Szakács Imre számolt be az ez évi, védelmi igazgatással, védelmi felkészítéssel, valamint az országmozgósítással összefüggő feladatok végrehajtásáról.    A Magyar Közút Kht. regionális főmérnöke a megyei útvonalak és az ezeken elhelyezkedő műtárgyak helyzetéről, a téli időjárás okozta veszélyekre való felkészülés helyzetéről mondott el aktuális információkat. A határőrség–rendőrség fúzió végrehajtásának helyzetéről, a várható változásokról a megyei rendőrfőkapitány adott tájékoztatást.

A schengeni csatlakozás okozta menedékjogi és idegenrendészeti jogszabályváltozásokról pedig a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regionális igazgatójától kapott tájékoztatást a bizottság. A bizottság elnöke emléklapot és ajándéktárgyat adott át a bizottságból nyugállományba helyezése miatt távozó Cseri József ezredesnek, a Győri Határőr Igazgatóság igazgatójának, valamint az áthelyezése miatt távozott  Gorgosilits Fábián ezredesnek, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emelkedik a győri szemétdíj

Győr - A hulladékszállítási és kéményseprési díjak az inflációhoz közeli mértékben nőnek jövőre… Tovább olvasom