Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Vasmera Katalint választották az első felvidéki szépségkirálynőnek - fotók

A koronát Vasmera Katalin, csilizpatasi egyetemista lány hódította el. A 22 éves szépség korábban a kisalfold.hu szépségversenyének is döntőjébe jutott.


Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Felvidék Szépe 2014 elnevezésű szépségversenyt, amelynek döntőjét szombaton tartották a Komáromi Jókai Színházban. A koronát Vasmera Katalin, a 22 éves csilizpatasi egyetemista lány hódította el.

A zsűri januártól öt helyszínen kereste a legszebb felvidéki lányt, s Királyhelmec, Tornalja, Ipolyság, Dunaszerdahely és Komárom után kiderült, mely az a 18 hölgy, akik ott lehettek a fináléban. Hozzájuk csatlakozott még egy szépség a Szabad Újság olvasóinak és egy a verseny Facebook oldalának köszönhetően.Fotó: Felvidék Szépe
Fotó: Felvidék Szépe


A Felvidék Szépe Facebook-oldalát itt tekinthetik meg!

A 20 lány végül szombaton este mutatkozott be a közönségnek és a zsűrinek, amely fergeteges show keretén belül választotta ki a legszebbeket. A műsorban többek közt fellépett A Dal nyertese, Kállay-Saunders András, Király Viktor, Zoltán Erika, Kefír, Gyurcsík Tibi és Vadkerti Jimmy, s látványos technikai elemekkel is színesítették a műsort.


Vasmera Katalin

Ide kattintva tekinthetik meg 2010-es videós anyagunkat Vasmera Katalinról!

A verseny fő médiatámogatója egyébként a megújult Szabad Újság volt, amelynek tulajdonosa, Varga Péter főszervezőként tevékenykedett a megmérettetés sikere mögött.

A zsűri végül Vasmera Katalinnak ítélte oda a Felvidék Szépe 2014 címet, s ezzel a jogot, hogy Felvidéket képviselje A Szépségkirálynő elnevezésű magyarországi szépségversenyen, emellett számos nyeremény mellett az Exit Travel Clubnak köszönhetően Thaiföldre is elutazhat, amelynek tulajdonosa, Takács Krisztián társszervezőként szintén oroszlánrészt vállalt a verseny szervezésében.

A győztesnek járó koronát Vicsápi Natália, a két évvel ezelőtt az év vállalkozónőjének választott pozsonyvezekényi Navigraf nyomda tulajdonosa adta át.

Felvidék Szépe 2014 – Vasmera Katalin
Első udvarhölgy – Juhász Orsolya
Második udvarhölgy – Kamocsai Dóra


A további díjak nyertesei:

Legszebb arc – Repka Mercedes
Miss Internet – Ambrus Mónika
Legszebb alak –Klempa Gabriella
Miss Szimpátia – Gyurkovics Vivien

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovács László volt uniós biztos Győrbe jön

Meghívó a "Feketén-Fehéren" rendezvénysorozat következő beszélgetésére 2014. március 24-én, hétfőn… Tovább olvasom