Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Vascső miatt zárták le a győri Kodály Zoltán utat

Győr - Teljes rendőrségi állomány, közel 60 főnyi járőr, bűnügyis rendőr és körzeti megbízottak biztosították -mint utólag kiderült- a vascső biztonságos eltávolítását, amit egy munkagép fordított ki a földből a délelőtti órákban.
A tűzszerészek a rendőrségtől II. világháborús repeszgránát elszállításához kértek és kaptak biztosítást - 60 főnyi teljes állománnyal biztosították is a helyszínt, ebben az állomány személygépkocsijai és csapatszállító járművek is részt vettek - mondta el a kislfold.hu-nak Dr. Trestyén Eszter rendőrszázados.

Mivel a feltételezett gránát közel volt egy gázvezetékhez, a robbanás veszélye megnőtt, így egy áruházat, három lakótömböt és egy közeli óvodát is ki kellett üríteni, órákig le volt zárva a Kodály Zoltán út Szigethy Attila és Földes Gábor út közötti szakasza.

 

Olvasóink írták

 • 5. Sunyi 2007. november 21. 02:54
  „nem az írás volt a lényeg szerintem”
 • 4. Cseter János 2007. november 16. 13:31
  „Hát igen, ez az eredménye, ha a "gyilkoló gépezet" beinditását nem képes az emberiség többsége megállítani, Hisz még ma is gyártják a taposó aknákat, ami válogatás nélkül öli teszi nyomorékká az ártatlan embereket, gyerekeket!Természetesen a "Honvédelem" és béke égisze alatt!
  Attól nem nőne a munkanélküliség, ha a tömegpusztitó fegyvergyártás betiltanák minden országban! Persze a terrorizálók erre biztos nem hajlandók! De kik is a terrorizálók és miért terrorizálnak? Mi az oka a terrornak? Miért nem lehet feltárni és megállítani? Ehhez nem értenek a politikusok? Vagy ép nekik üzlet a terror? Sajnos az alantasság nem mismeri a határokat e téren!”
 • 3. NOváki Sándor 2007. november 13. 12:08
  „Tisztelt Kisaslföld sajnálattal látom megint csaka rendőri alkalmazotak lettek felsorolva de a Dunaparti polgárőrség nem ezt sajnálatal olvasom hisz 4 fő polgárőr is részt vett a biztósitásban”
 • 2. ABC 2007. november 13. 05:22
  „Helyesírás!!!!!!!!!!”
 • 1. Horvath Ferenc 2007. november 12. 16:02
  „Jobb felni mint megilyedni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teljes útzár: Bomba a győri Kodály Zoltán úton

Egy földmunkagép, a Kodály Zoltán úton végzett munkálatok közben kifordított a földből egy 20-szor 5… Tovább olvasom