Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Vásárt rendeznek Andorka Vivien gyógyulásáért

Idén is tartanak jótékonysági vásárt Andorka Vivien gyógyulásának érdekében a győri Árkádban. A vásárfiákat szombaton, 10-19 óra között vehetik meg a segíteni akarók.

A fiatal lány, Andorka Vivien története nem ismeretlen már olvasóink előtt sem, a Kisalföld többször is foglalkozott a néhány éve súlyos agyvérzést kapott diáklánnyal.

Sokan, sokféle módon segítettek már neki és családjának, de minden további támogatásra szükségük van a gyógykezelés miatt.

Andorka Vivien és édesanyja, Heni
Andorka Vivien és édesanyja, Heni.

Tavaly az Arrabona Lions Klub, az Első Győri Lions Klub és a Patrónus Lions Klub is felkarolta az ügyet és jótékonysági vásárt szervezett. Akkor az összegyűlt pénzből egy speciális kerekes széket sikerült venni.

Idén sem felejtették el Vivient, szombaton ismét megtalálható lesz standjuk az Árkádban. A „Lions Összefogás" feliratot kell keresni azoknak, akik szeretnének szétnézni a kínált vásárfiák között. Az idei portékákat általános iskolások és neves iparművészek készítették. Aki vásárol belőlük, Andorka Vivien további gyógyulásához járul hozzá.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megütötték a biztonsági őrt Győrben

Két győri fiatalember bántalmazta egy helyi étterem biztonsági őrét. A nyomozók beazonosították őket. Tovább olvasom