Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Városrészek fóruma: Adyvárossal folytatjuk

A Kisalföld számára mindig is fontos volt az olvasók (érdek)képviselete. „Utánajártunk" rovatunkban évek óta azokat a kérdéseket tesszük fel az illetékeseknek, amelyeket önök fogalmaznak meg, de választ nem kapnak rájuk, vagy ha mégis, azokkal nem elégedettek.
Cikksorozatunk első részében Marcalváros I.-gyel, a másodikban a Belvárossal kapcsolatban tehettek fel kérdéseket – ezeknek próbáltunk mind utánajárni. A jövő héttől Adyvároson (azaz a Szigethy Attila út, Fehérvári út, Győr–Pápa vasútvonal, Szent Imre út által határolt városrészen) a sor.

Továbbra is várjuk azokat a kérdéseket, panaszokat, amelyek foglalkoztatják önöket vagy amelyek megoldását hiába sürgetik. Címünk: Kisalföld, „Városrészek fóruma", 9002 Győr, Pf. 28 vagy varosforum@kisalfold.hu. Kérdéseikkel mi megkeressük az illetékes hivatalokat, önkormányzati képviselőket, s azt reméljük, valóban sikerül tenni a problémák orvoslásáért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Franciatudást hoz profitként a praxisába

Franciaországban szerzett tapasztalatait kamatoztatja a bőnyi háziorvosi rendelőben az oda novembertől visszatérő dr. Menyhárt Miklós. Tovább olvasom