Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Városrészek fóruma - Kérdezzen!

A Kisalföld számára mindig fontos volt az olvasók (érdek)képviselete. Új cikksorozatunkban, amely a Városrészek fóruma címet kapta, s amelyet Győrrel kezdünk, de várhatóan a többi nagyvárossal is folytatunk, azokat a kérdéseket tesszük fel az illetékeseknek, amelyeket önök fogalmaznak meg.
Elsőként mindig bemutatjuk az adott városrészt – ezúttal Marcalváros I-et –, majd várjuk azokat az észrevételeket, panaszokat, ame-
lyek foglalkoztatják önöket. A Városrészek fóruma az olvasók fóruma.

A Kisalföld számára mindig is fontos volt az olvasók (érdek)képviselete. „Utánajártunk" rovatunkban évek óta azokat a kérdéseket tesszük fel az illetékeseknek, amelyeket önök fogalmaznak meg, de választ nem kapnak rájuk, vagy ha mégis, azokkal nem elégedettek.Most is ezt fogjuk tenni, annyi különbséggel, hogy előreláthatólag egy-két héten keresztül az adott győri városrésszel foglalkozunk. Cikksorozatunk első részében mindig bemutatjuk a városrészt, majd várjuk azokat a kérdéseket, észrevételeket, panaszokat, amelyek foglalkoztatják önöket vagy amelyek megoldását hiába sürgetik. Címünk: Kisalföld, „Városrészek fóruma", 9002 Pf. 28 vagy (e-mailben)varosforum@kisalfold.hu.

Kérdéseikkel mi megkeressük az illetékes hivatalokat, önkormányzati képviselőket, s azt reméljük, valóban sikerül tenni a problémák orvoslásáért.

Marcalváros I-gyel indítjuk sorozatunkat, a „Városrészek fóruma" valóban az Önök fóruma.

Olvasóink írták

 • 11. Mankapunka 2012. szeptember 10. 16:08
  „Mitől tutyi-mutyi alak? Így le lehet rázni,hogy valaki megrángatja a vállát,ez meg elkussol,és hazaballag a fiaival,mint aki jól végezte dolgát.

  Tudod,van egy szó,hogy megkérem,fizesse ki,hanem teszi,akkor jön a másik módszer,hogy ár-érték arányban kárpótolod magad a labdáért.

  Törvénytisztelő vagy,akkor meg rendőrt hívsz. Meg nem,akkor a kutyáját a börzére ki viszed Szombaton,és eladod-”
 • 10. tricse 2012. szeptember 10. 15:10
  „Jó lenne ha Nádorváros lenne a következő,mert a Kisalföld elég -hát hogy is fogalmazzak-lazán járt utána annak,hogy életveszélyes utat készülnek a házunk tövében átadni a forgalomnak! A földszinti lakás fala már megrepedt és még csak most jön a betonfeltörés meg az a döngölőgép! Leközölték a jegyző úr válaszát aminek minden sorát meg tudtam cáfolni,de azt ugyebár nem közölték le! Miért kell valakinek megsérülni ne adj isten meghalni,hogy belássák a hibájukat a "szakértők"? Kedves Kisalföld,nincs ott egy "tökös" újságíró?Tudják! Az a Mormon-ügy!”
 • 9. Madarász 2012. szeptember 10. 14:41
  „7. Aki kocsmázni jár, az olyan is. Szólni kell a közterület felügyelőnek, vagy rendőrt kellett volna hívni.”
 • 8. 1olvasó 2012. szeptember 10. 12:28
  „Miért kell beszólni és véleményt alkotni olyan emberről akit nem is ismersz? Mitől lenne tutyi-mutyi alak? Te mi a fenét csináltál volna a helyében? Bár az írásaid után van elképzelésem!”
 • 7. Mankapunka 2012. szeptember 09. 15:49
  „gabor

  Egy jó tanács. Járj le te is kocsmázni,mint az öreg,és akkor találkozhatsz vele,megbeszélitek.

  Gondolom ilyen tutyi-mutyi fazon vagy,látszik az írásodon.”
 • 6. gabor72 2012. szeptember 08. 17:00
  „Egy mai történt eseményt szeretnék elmondani, amely nagyon felzaklatott engem és a családomat is.
  Focizni mentem két kisfiammal a marcalvárosi "kiserdőnél" levő focipályák egyikére.Előtte bemelegítésként a fiúkkal megbeszéltem,hogy futnak két kört a kiserdőben, én pedig vigyázok a bőrlabdára.A fiúk elmentek futni,én meg magam mellé tettem a labdát pár méterre és figyeltem hol haladnak Egyszer, szinte a semmiből előszaladt egy fekete "keverék" kutya.A kutya egyből szó szerint megtámadta a labdát és a második próbálkozásra már szét is harapta.Esélyem sem volt kivenni a szájából...Kiabáltam, hogy hol a gazdája és parancsolja vissza az ebet.Aztán láttam, hogy a gazdi kb.100méterre a kutyától telefonál.Odamentem hozzá és kérdőre vontam,hogy az ővé-e a kutya,mert szétharapdálta a fiaim bőrlabdáját.A kb. 55éves gazdi enyhén ittas állapotban volt, és szinte büszkén,flegmán válaszolva mondta, hogy az ő kutyája ilyen, megvadul, ha labdát lát és nem ez volt az első amit elintézett...
  Az esetet azért meséltem el,mert a kutya gazdája jól ismervén az állatot mégis póráz és szájkosár nélkül vitte le "sétálni" az ebet.Sajnos nem tudott parancsolni a Brúnó névre hallgató kutyájának, mert a széttépett labdát sem engedte ki a szájából.Egy arra járó idős házaspárt és unokáját figyelmeztettem a veszélyre...de ezek után hogy engedjem le a gyerekeket egyedül focizni?Persze vehetek másik labdát, de vajon mi a garancia, hogy az eset nem ismétlődik meg holnap velem, vagy valaki mással?”
 • 5. Mankapunka 2012. szeptember 08. 15:35
  „Rossz duma,el ne higgyétek. Szóltam a képviselőnek,mikor szedte a kopogtató cédulákat,hogy egy dologgal mit csináljon,mert pár hülye nyugdíjas észrevételét megalkotta az utcán,de a többséget erről nem kérdezte meg.

  Ugye szabványa lett volna ennek a dolognak,de tojt rá. Végén az volt a vicc,hogy nem is az én kopogtatócéduláimat adtam oda neki,és utána jött a köszönőlevél annak a delikvensnek,aki nem is tudott róla. Erre volt eszük,de az utcáért tenni valamit,már nem.

  Ez is csak egy parasztvakítás.”
 • 4. dsj 2012. szeptember 07. 17:05
  „Évekkel korábban volt egy tetszetős Bercsényi liget program. Mi van vele? Ideje volna haladni!”
 • 3. tricse 2012. szeptember 07. 14:52
  „Mary

  A napokban jártam a Marcal1-en levő Tescoban! Többet ér mint Nádorváros összes Tescoja meg CBA-ja:)”
 • 2. Mary02 2012. szeptember 07. 11:38
  „Jóformán minden városrészben van többféle nagyobb bevásárló központ/üzlet. Marcal I-en, ahol szintén sok ember lakik, a Tesco az egyetlen, ahol az áruválaszték, azok külleme és minősége sok kívánnivalót hagy maga után. Nincs egy drogéria, papírbolt, háztartási dolgokat árusító üzlet, nagyobb pékség, csak a kínai boltok tömkelege egymás után. Ilyen szempontból Adyváros irigylésre méltó, ott vásárcsarnok, Rossmann, Jysk, több nagy élelmiszerüzlet, fémszerelvényeket árusitó bolt, papíráru, cukrászda, sportpálya, szabadidőközpont létesült. Itt semmi... Az uszodát is mióta ígégetik. Miért van ez a városrész ilyen "mostohagyerekként" kezelve?”
 • 1. tricse 2012. szeptember 07. 10:11
  „Helyes! Na csak érjenek el Nádorvárosig! Lesz itt panasz ezrével! De remélem nem járnak úgy mint én,hogy csak az illetékesek véleménye jelenhetett meg,az én két emailem valahol a kukában végezhette,pedig ott volt a cáfolat a hivatalos magyarázkodásra!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikor kezdődik el az Auchan-beruházás Győrben?

Továbbra sem tudni, mikor indítja el a francia multi győri megaberuházását, így a rendkívül… Tovább olvasom