Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Városjáték toplistája

A szavazólapok kéthetente pénteken jelennek meg a Kisalföld nyomtatott változatában a 6. oldalon. Honlapunkon a szavazatok elemzését közüljük, illetve az idegenforgalmi szolgáltatókra leadott szavazatok alapján az aktuális toplistát.

Toplista
augusztus 26.
Zárójelben az elöző heti állást láthatják (2004. aug. 27.)

1. Rába Hotel (1.) 
2. Bridge disco (2.)
3. Touriform Iroda (3.)  
4. Bacardi Disco (4.)
5. Plaza - Cinema City (5.) 
6. Tio Pepe Étterem (9.)
6. Aranyszarvas Fogadó és Captain Drake's Pub (7.)
7. Győri Nemzeti Színház (6.)
8. Xantus János Múzeum (10.)
9. Ciklámen Tourist
10. Révész Hotel (8)

 Emberek alkotta élőlánc

A játék hírverését segíti egy rekordkísérlet, amely a tervek szerint a világ leghosszabb emberek alkotta láncát hozza létre szeptember 25-én este hat órától, azt, amely összeköti Győr idegenforgalmi nevezetességeit. A szolgáltatók díjának átadásához pedig az október 28-án kezdődő kétnapos idegenforgalmi konferencia, a Contaktour 2004 ad keretet

Részletek az elégedettségfelmérésről

A játékos formájú közvélemény-kutatást a Contakter Iroda a város idegenforgalmi bizottságának és a Széchenyi István Egyetem marketing és menedzsment tanszékének támogatásával valósítja meg. Az itt lakókat, az idelátogatókat, a határon belépőket egyaránt meg akarja mozgatni, hogy Győrt mint vendégváró helyet még vonzóbbá tegye.

– A „Nélkületek nem tudunk turizmust fejleszteni!" jelmondat az idegenforgalmi szolgáltatóknak szól, akiknek az ösztönzésére vándordíjat alapítunk. A verseny célja, hogy kiderüljön: ki végezte a legjobb szolgáltatást az adott évben Győr idegenforgalmi szektorában – mondta el Rázsó Ella és Lengyel Éva. A szervezőktől azt is megtudtuk, hogy szavazni lehet minden olyan Győrben működő intézményre, cégre, amely része a település idegenforgalmi kínálatának. A szavazólaphoz városszerte hoszteszek révén lehet hozzájutni.

Az már önmagában is kedvezményeket biztosít az élményfürdőbe és az állatkertbe belépéskor. Akik pedig kitöltik és a megadott címre (9013 Győr, Pf. 864) beküldik, hetente nyereménysorsoláson vehetnek részt. A szavazatok összesítése után szakmai bizottság dönti el, ki kapja „Az év legjobb idegenforgalmi szolgáltatója" címet. A játék 3 hónapig tart, július 23-tól szeptember 25-ig. A verseny állását figyelemmel kísérhetik a Kisalföldben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemcsak oktatták, szerették is a gyerekeket

Takács Mária Éva és Szili Margit egész életüket a diákok tanítására tették fel. A két nyugdíjas… Tovább olvasom