Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Városháza: közérdekű felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala a Győrött található, távfűtéssel ellátott lakóépületek fűtési rendszereinek korszerűsítési költségei kiegészítésére közérdekű kötelezettségvállalást szervez.

1. A fenti közérdekű célra magánszemélyek, jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok írásban kötelezettséget vállalnak arra, hogy vagyoni szolgáltatásukkal hozzájárulnak a fenti célhoz.

2. A felajánlás tartalma: a felajánlásnak tartalmaznia kell a közérdekű célt és a felajánlott vagyoni szolgáltatás tartalmát (összegét, illetve természetben történő meghatározását), valamint a szolgáltatás esetleges feltételeit.

3. A közérdekű kötelezettségvállalást a kiíró határozott időre tervezi. A felajánlásokat a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának 11737007-15466004-00000000 számú költségvetési elszámolási számlájára lehet teljesíteni 2009. december 31-ig.

4. A közérdekű célra felajánlott pénzeszközök kezelését a polgármesteri hivatal az önkormányzat költségvetési elszámolási számláján elkülönítetten kezeli, az egyes befizetésekről, juttatásokról a hatályos adójogszabályokban (személyi, társasági) foglaltak szerint igazolást állít ki, amely igazolások birtokában a közérdekű kötelezettségvállaló az egyes adójogszabályok külön szabályai szerint adóalap-, illetve adókedvezményben részesül.

5. A felajánlás a megállapodás megkötésével jön létre, melyben a polgármester kötelezettséget vállal arra, hogy a költségvetési elszámolási számlára befizetett pénzeszközöket és egyéb felajánlásokat a hivatal maradéktalanul a megjelölt célra fordítja.

6. A polgármesteri hivatal köteles nyilvánosan a közérdekű kötelezettségvállalást meghirdetni, a felajánlások felhasználásával kapcsolatban a közérdekű kötelezettség- vállalókat tájékoztatni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomravezetői díj a kukagyújtogatókért

Fél év alatt csaknem másfél millió forint kárt okoztak a főképp szelektív hulladékgyűjtő edényeket… Tovább olvasom