Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Várják a károsultakat

A megyei rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés és csalás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Kocsis Zolika 45 éves kimlei lakos ellen.

A férfi a Diverting Kft. ügyvezetőjeként a múlt évtől kezdődően ingatlanok megvásárlására tett ajánlatot és a későbbi sértettekkel adásvételi szerződést kötött.

A vételár kifizetésével kapcsolatban azt ígérte, hogy cége, a Diverting Kft. tízmillió euró értékű csekket kap egy külföldi befektetői csoporttól.

Miután a csekk beváltásakor kiderült, hogy az hamis, azzal hitegette ügyfeleit, hogy az üzletet brazil államkötvények eladásából származó pénzből kívánja finanszírozni.

A gyanúsított és szerb állampolgárságú társai az ingatlanok vásárlásával és a járulékos költségek kifizetésével kapcsolatban több részletben különböző összegű készpénzt kértek, ezzel a sértetteknek 120.000 euró kárt okoztak.

Az ingatlanok adásvételére nem került sor, mivel Kocsis Zolika és cége semmilyen pénzzel nem rendelkezett.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akiket Kocsis Zolika és társai megkárosítottak vagy az üggyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Levélben a 9002 Győr, Pf. 302 postacímen, a 96/520-016-os telefonszámon hivatali időben vagy a 107-es, 112-es ügyeleti számon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiadható lenne a diploma nyelvvizsga nélkül is

Nyelvvizsga nélkül is diplomát kaphatnak azok a 2013-ig végzett hallgatók, akiknek három éven belül… Tovább olvasom