Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Valutaalap - Oszkó nem számít gyors eredményre a tárgyalásokon

A volt pénzügyminiszter Győrben tart tájékoztatást a magyar gazdaság hosszú távú kilátásairól a nemzetközi várakozások tükrében.

Ha magától is stabilizációs intézkedéseket szándékozik tenni a kormány, akkor rugalmasabban áll hozzá a segítségadás feltételeihez a valutaalap, de semmiképp sem lesz gyors a tárgyalás - mondta Oszkó Péter volt pénzügyminiszter pénteken este Győrben.

Az I. Győri Lions Klub 16. Vállalkozói Estjén tart tájékoztatást a magyar gazdaság hosszú távú kilátásairól a nemzetközi várakozások tükrében.

Olvasóink írták

 • 20. load 2011. november 21. 23:57
  „13. elemér
  "Én még értelmes dolgot Magyarul nem olvastam,..."
  Én biztos vagyok abban, hogy ennek oka nem a magyarok fogyatékossága.”
 • 19. elemér 2011. november 21. 07:30
  „Mindenki csak hallgat és bólogat a Németeknek. "Demokrácia az ott nincs, de pofa az van." Ha valaki ismeri Eu.-t az Zizek.”
 • 18. elemér 2011. november 20. 19:47
  „Igen, tudom hogy az Europain ember beképzelt, és ésszel nemfogja fel az ami a nagyvilágban megy. Ott máskép müxik mint ahogy azt neki magyarázzák. Mo.-n pedig az inglish lengvidzs gyerekcipöben jár. Igaz hogy van sok adás meg hirek T.V, internet, de az csak paszirozva. Ezt én tudom mert értem, látom, tapasztalom. Beszélgetek olyanokkal akik már visszamentek és ráfáztak.”
 • 17. pancser 2011. november 20. 18:25
  „"elemér" teljesen igazad van, Amerika a világgazdaság motorja, ha tetszik egyeseknek ha nem. A teljes alkotói és vállalkozási szabadság, az ebből fakadó lehetőségek nagy eredményeket szültek eddig is és fognak ezután is. Ahogy verjük a billentyűket ez is Amerikából eredő módi! Isten óvja Amerikát!”
 • 16. elemér 2011. november 20. 12:40
  „Az uniot csak egy Német gyors segélycsomag tudja menteni. Onnan menekülnek a befektetések. Ez a probléma amit egy unios és Magyar vezetö nem mer kimondani, meg nem is tudja. Ezt a mi gazdaságszakértöink már régóta tudják. Ezekután felesleges itt a gögösséget vitatni, mert ez egy külön téma. Két világháborut nyertünk, megalapitottuk a modern világot, talpra állitotuk a veszteseket, mi irtuk alkotmányukat, megbuktattuk a szu.-t, egyesitettük Eu.-t, segitettük a ri....kat, és mi biztositjuk a békét a világnak. Minket majmol a világ. http://tinyurl.com/7hd5qaz”
 • 15. machers 2011. november 20. 10:03
  „13. elemér 2011.11.20. 00:04
  Megnyílvánulásaidból világosan látszik, hogy az általad olvasott értelmes dolgok, a gondolkodásodra - pozitív értelembe véve - semmiféle hatással sem voltak.”
 • 14. oPTiKa 2011. november 20. 07:29
  „Az amerikaiak tényleg nagyok pár dologban. Nagy sz*rban van az USA, de mindig sikerül elterelni róla a figyelmet. A tájékoztatás az ottani cenzúrának köszönhetően rendkívül sikeres: Mindenki mindent tudni vél - közben a saját országának problémáival sincs tisztában.
  A legnagyobb probléma azonban, hogy felsőbbrendűségi gőgjük lila gőzében nem veszik észre, ha badarságokat állítanak. Igaz, Elemér?”
 • 13. elemér 2011. november 20. 00:04
  „12. h.sz. load
  "Lehet magyarul is értelmes dolgokat olvasni, csak nem a politikai bulvárban kell kutakodni."
  Mi az hogy politikai bulvár, talán Kisalföld ? Én még értelmes dolgot Magyarul nem olvastam, kivéve amit forditottak az angolbol. A nagyvilágban az asztalkörül angolul vitatják a szakértök a problémákat. Nemtudja semilyen eladósodott ország az unioban megoldani problémáját, mert ahoz ereje nincs. Merkel pedig ezt az orvoslást ajánlotta. Mindenki oldja meg saját problémáját. Ez igy nem müxik, és ezt kell tudomásul venni az unios vezetöknek. Mo.-n a valódi problémához se politikusoknak se kritikusoknak dunctja nincs. Ha pedig van, akkor idáig csak halgattak.”
 • 12. load 2011. november 19. 18:38
  „10. elemér
  Lehet magyarul is értelmes dolgokat olvasni, csak nem a politikai bulvárban kell kutakodni.
  Ha ilyen elemzéseket olvasol, többet kapsz mint amit adni képes vagy. De emiatt ne szégyeld magad!
  http://www.komment.hu/tartalom/20111118-velemeny-orban-imffel-szembeni-harca-a-fidesz-kepmutatasa-miatt-remenytelen.html?SYSref=NONE&cmnt_page=1

  ps: a teljes megértéshez az aktív hivatkozásokat is el kell olvasni!”
 • 11. machers 2011. november 19. 17:43
  „8. Patriot 2011.11.19. 13:18
  Ez a ti bajotok! Miből gondoljátok, hogy nincs élet az ATV-n és Huth G.-n túl?”
 • 10. elemér 2011. november 19. 16:42
  „Ha valami fontost tudni akarok Mo.-n, azt angolul olvasom a világsajtóban: BBC, FT, NYT, WSJ, Bloomberg, WP, Reuters. Ez a tuti. Tudnillik én inkáb anyanyelvem gyakorlom itt, és többet adok mint kapok.”
 • 9. gjozsi88 2011. november 19. 14:16
  „Patriot!
  Az a baj, hogy az ajánlott propagandistád a nemzetközi szervezetek működési mechanizmusait sem ismeri.......ezen hiányosságra a 5. hozzászólásban felhívtam a figyelmed!
  Nem csodálom, hogy szó nélkül elmentél mellette!”
 • 8. Patriot 2011. november 19. 13:18
  „machers, külön elnézésedet kérem amiért nem a " drága, kedves Bolgár úr és az ATV korrekt" műsoraiból merítek.
  Remélem ezt megbocsátod, de fegyverrel sem kényszeríthetnének arra, hogy párpercet is szánjak azokra az alakokra.
  Egy bukott kormány- bukott kitartói, véleményük annyit sem ér mint egy szaftos szellentés.”
 • 7. machers 2011. november 19. 12:12
  „1. Patriot 2011.11.19. 07:02
  Vettem a fáradtságot és megnéztem hg néhány cikkét és bejátszását. Már értem, hogy miből meríted a bölcsességeidet.”
 • 6. .viki27. 2011. november 19. 12:03
  „Szégyen a kormányra nézve,hogy az utolsó pillanatig cáfolta a híreket!Nekem nem lenne pofám kuncsorogni amikor kirúgták innen az IMF-et nagy mellénnyel.Ennyit értenek a gazdasághoz kísérleti nyulak vagyunk egy dilettáns kormány kezei között!”
 • 5. gjozsi88 2011. november 19. 10:22
  „Patriot!
  A baj az, hogy a szegény újságiró barátod, akire hívatkozol kedvesenb összetéveszti, neked összecsusztatja azt, hogy az IMF az nem más, mint a bajba jutott országok megsegítésére létrehozott pénzügyi szervezet, melyre akkor van szükség, ha a tagország és a piaci befektető tőke közt a bizalom meginog!
  Az IMF mindaddig körön kivül van, mig a piac és az állam ,az őket segítő, kontroláló összehozó és belőlük élő hitelminősítők közt nem áll fel egy bizalmatlanság!
  Ez a bizalmatlanság, mivel a befektető a saját pénzét fekteti be, a kockázat növekedésével inog meg!
  Sem a hitelminősítőnek, sem a befektetőnek nem éri meg, hogy nem létező kockázat miatt ne fektessen be és ne realizáljon nyereséget!
  A befektető, mely önmaga is kockázat elemző, hisz saját befektetéseit körültekintéssel intézi, a hitelminősítőtől egy megerősítést, cáfolatot vár és újra elemez!
  ISMÉTLEM:
  A piacnak nem érdeke, hogy a befektetés lehetőségét átengedje az IMF-nek!
  Mely IMF a piacnál olcsóbban hitelez de cserébe előzetes üzleti tervet és annak ellenőrzését kéri, mig a piac semmi mást nem kér, mint magasabb árat és biztosítja a szabad felhasználást!
  Az IMF-nek nincs hatása a piaci befektetőkre!
  Igy verőlegény sem lehet!!!!!”
 • 4. elemér 2011. november 19. 09:58
  „Az unioban lassu a gazdaság és mi a jövöt nézzük. Növeljük kereskedelmi szerzödéseinket Ázsiában. Nehogy Kina azt képzelje hogy a környék piaca az övé. Kereskedelmi és katonai szövetségeseinket biztositjuk a jövöben is konkrét szerzödésekkel. Ez a tuti, és Kinai barátainkat is tájékoztattuk. Mi a békés együttélés hivei vagyunk, hangsujozta elnökünk nekik Baliban.”
 • 3. load 2011. november 19. 09:26
  „1. Patriot
  Huth Gergely?
  Ilyen nevű közgazdászt nem ismerek.”
 • 2. elemér 2011. november 19. 07:37
  „Ez a ujfajta megállapodás jó dötés volt. A nagyobik probléma hogy ez se nem oszt vagy szoroz. Az uniobol repül a befektetök pénze. (NYT)”
 • 1. Patriot 2011. november 19. 07:02
  „Alvilágban ezt védelmi pénznek hívják amit az IMF kikövetelt tőlünk.

  Esetleg Huth Gergely írását is néha idézhetné a kedves Kisalföld, nem csak a balliberális, semmitérő pénzügyi analfabéták véleményét.
  Különös figyelemmel ajánlom ami jegyzetét!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismerjük meg együtt a modern közigazgatást! - tanulmányi verseny

A legeredményesebb csapat Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe látogathat el. Tovább olvasom