Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Változnak a műsorcsomagok

Szombaton és hétfőn is, az egész napos adáskimaradások idején hiába hívtuk a kábeltévé ügyfélszolgálatát, senkivel sem sikerült beszélni. Miért nem veszik fel a telefont?
A szombati és hétfői adáskimaradás okáról (rongálás, kábellopás) tegnapi számunkban már írtunk. A két napon egyfolytában csörgött a telefon a kábeltévé ügyfélszolgálatán, rengetegen érdeklődtek. A telefon, rendszere miatt, túlterheltség esetén sem jelez foglaltat, ezért tűnik úgy, mintha senki sem venné fel. A szolgáltató hétfőn külön berendelte egy dolgozóját csak a telefon kezelésére. Tervezik egy új, a mostaninál teherbíróbb telefonközpont beszerzését az ügyfélszolgálatra.

Január elejétől változnak a ViDaNet Zrt. kábeltelevíziós műsorcsomagjai is, a megyében Győrött és Mosonmagyaróváron, az előfizetői igények alapján. Az új évben a szolgáltatás díja minimális értékben emelkedik.
A kábeltelevíziós szolgáltató cégek mindenütt tömegigényeket elégítenek ki, eszerint állítják össze programcsomagjaikat, amelyeket időről időre módosítanak. Akadnak csatornák, amelyeket túl kevesen néznek, másokat viszont szívesebben látnának az előfizetők.

A technikai (frekvencia) lehetőségek korlátozottak, új program jobbára úgy kerülhet a műsorcsomagokba, ha „cserébe" megszűnik valami. A ViDaNet Zrt. január elsejétől átalakítja kínálatát. Mint Hushegyi Károly értékesítési és marketingigazgatótól megtudtuk, a változtatás az előfizetői igények figyelembevételével magyarázható. A korábban volt, aztán „lecserélt" Romantica például újra visszakerül a kínálatba, mert igen sokan, főleg a nyugdíjasok hiányolták az e csatornán látható dél-amerikai szappanopera-sorozatokat.

A jövő év elejétől tehát Győrött a II-es programcsomagból kikerül a 3Sat, a spanyol TVE és az olasz Rai Uno. Visszatér a Zone Romantica és új lesz a Vital TV (ez utóbbi műsorai az életmóddal, egészséggel foglalkoznak elsősorban). A jövő év félévétől, a hálózatfejlesztés után a kínálat az AXM és a Hallmark filmcsatornákkal bővül. Tesztjelleggel a város egyes részein az AXN már januártól látható lesz. Győrött bekerül a kábeles rádiókínálatba a Magyar Katolikus Rádió műsora. (Mosonmagyaróváron a II-es programcsomagban a 3Sat és a Rai Uno megszűnik, helyükre a Zone Romantica és a Vital TV kerül. A III-as csomagban nem lesz TVE. A Hallmark és az AXN már januártól bekerül a programkínálatba. Az RTL csatorna a III-asból a II-es csomagba kerül.)

A jövő évben a ViDaNet szolgáltatói díjai csak minimális mértékben emelkednek. Így Győrött az I-es csomag huszonkilenc, a II-es és a III-as csomag pedig körülbelül kétszáz (bruttó) forinttal kerül többe havonta. A következő előfizetői levélben a számlával együtt részletes információt küldenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Negro után most jön a feketeleves?

Öt évvel azután, hogy az országos felháborodás miatt a Danone elállt a győri gyár bezárásától és a kekszgyártás áttelepítésétől, a francia multinacionális cég ismét az átszervezésről tárgyal. Nincs pedig két hónapja annak, hogy arról adtunk hírt: a Győri Keksz Kft. október 13-án megvásárolta a Negro cukorka gyártásának jogát a Nestlétől, így 2007. január 2-tól a márka a győri cégé. Tovább olvasom