Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Változik a menetrend

Győr - A Kisalföld Volán helyi autóbuszjáratai közül szombattól Marcalvárosból munkanapokon az Audi- és a Rába-gyár felé a 24Y vonalon 6 óra 55 helyett 6 óra 50 perckor, a 21Y vonalon 6 óra 50 helyett 6 óra 55 perckor indul autóbuszjárat (a két járat indulási időpontja megcserélődik).
Győrszentiván területén új menetrend lép érvénybe, amely érinti a 30, 30A, 31, 31A és 31Z vonalakat is. A változások részleteiről a bérletárusító helyeken, a forgalmi irodákban, a megállóhelyi oszlopokról, valamint a www.kisalfoldvolan.hu honlapon lehet tájékozódni.

Olvasóink írták

 • 4. marti1104 2009. március 12. 12:28
  „Győrszentiváni menetrend - másodszori nekifutásra - véleményem szerint jó , elfogadható,átgondoltnak tűnik”
 • 3. H.Gabi 2009. március 04. 11:15
  „Freehill, te valószínű, hogy a VOLÁN szóvivője vagy:-) Leírom újra, hogy nekem nem azzal volt gondom, hogy megszűnt volna a járat, hanem azzal, hogy sokan vannak a buszon és a lépcsőn utazok.Az viszont jogos, hogy nem lehet olyan menetrendet kitalálni, ami mindenkinek jó!Én évek óta utazom busszal és megpróbálok a járatokhoz alkalmazkodni, de dühít, hogy ezen a reggeli buszon annyi hely sincs, hogy legalább ne a lépcsőn álljak.Tegnap kipróbáltam a 07.29 órakor induló buszt is, de azzal sajna 8 óra után érek be a munkahelyemre.”
 • 2. Freehill 2009. március 03. 18:52
  „Én mondtam, hogy a Volán igyekszik orvosolni a *jogos* panaszokat, a *lehetőségek függvényében* (azaz több teljesítményt nem lehet kiadni, csak a meglévőt átcsoportosítani). Pontosan erre került sor, többek között az itt elhangzott véleményket is figyelembe véve. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lett volna a panaszok között néhány megalapozatlan... tehát pl. az, hogy a 7.15-ös 31A megszűnt, tárgyi tévedés, azon nem volt mit megoldani, viszont a délutáni zsúfoltság valóban probléma volt, ezért lettek 15-ről 12 percre sűrítve a járatok a legforgalmasabb 2 órában, illetve a Homoksort érintő járatok útvonala csúcsidőben az ott élők igénye szerint változott. Megjegyzem, az utasok egy részének a február 2-i menetrend tetszett jobban, és ez a módosított jön be kevésbé, de olyan menetrendet nem lehet csinálni (ekkora teljesítményből), amely mindenkinek jó... Különben szerintem is lehetne még sűríteni rajta, csak hát ugye a város által meghatározott korlátot nem lehet túllépni :(.”
 • 1. H.Gabi 2009. március 03. 08:37
  „Hmmm, hmmm...:-) Ha annyi hülyeséget írtam, akkor hogy lehet, hogy megváltozott a győrszentiváni menetrend?:))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már hároméves gyerekek is járnak a jégkorongedzésekre

Győr - Csaknem kétszáz gyermek jégkorongozik rendszeresen a győri műjégpályán, több korcsoport… Tovább olvasom