Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Változik a győri buszközlekedés: a 6-os és a 11-es nem tér be

Keddtől a 6, 11, 11B jelzésű buszok Sárás illetve Bácsa irányában nem térnek be a Kiss Ernő utca–Stromfeld utca útvonalra.
A Kisalföld Volán értesíti utasait, hogy augusztus 14-én (kedd) üzemkezdettől Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése alapján a 6, 11, 11B jelzésű autóbuszjáratok Sárás illetve Bácsa irányában nem térnek be a Kiss Ernő utca–Stromfeld utca útvonalra, ezáltal a Stromfeld utcai megállóhelyet ebben az irányban nem érintik.

A fel- és leszállás a továbbiakban a Híd utca, Rába Quelle fürdő megállóhelyen lehetséges.

Olvasóink írták

 • 12. csikar 2012. augusztus 16. 06:40
  „A változtatásnak ideje volt! de azóta nem működik a buszérkezését előre jelző "totemoszlop" és rossz megállót ír ki a busz tájékoztatója. Előbb gondolkodni, aztán cselekedni!”
 • 11. Mankapunka 2012. augusztus 14. 11:15
  „Ez pont itt a lényeg,nem értesz te semmit,csak háborogni tudsz.”
 • 10. mrbalage 2012. augusztus 13. 20:39
  „ideje volt...”
 • 9. macuska10 2012. augusztus 13. 17:45
  „Mankapunka!

  Ez most,hogy jön ide?Nem értem!Ha elmegyek szavazni nem támadják meg a tesóm a buszon? Egyébként 18 éves korom óta eljárok szavazni,nem is értem miről beszélsz!!!!!”
 • 8. borsmenta 2012. augusztus 13. 17:31
  „5. macuska10 2012.08.13. 16:15

  Nekem nem volt ilyen kalandom, de jó ideje nem veszek bérletet. Havonta egyszer-kétszer veszek buszjegyet, ha kénytelen vagyok buszra szállni. Ha nem is könnyen, de két gyerekkel is megoldható a bicajozás, nekünk ment a kilencvenes években. Hülyeség volt 2001 körül rászoknunk a buszozásra. Csak bosszúság volt, kényelmetlenség, méreg.”
 • 7. Mankapunka 2012. augusztus 13. 17:24
  „macuska

  El kellett volna menni 2010-ben szavazni,és nem most sírni. Fogadni mernék,hogy a családodból csak az idősebbek mentek el.

  Így legalább a lakók megnyugodhatnak,nem fog a házuk szét repedni a szar alap nélküli úttól.”
 • 6. pozdorja 2012. augusztus 13. 16:42
  „macuska, ha nem tartozol egyik "veszélyeztetett" kisebbséghez sem, akkor egyetlen jogod az hogy befizeted az adódat.”
 • 5. macuska10 2012. augusztus 13. 16:15
  „Én ezek után buszra sem szállok.Nem ide tartozik teljesen de azért leírom.Jókedvűen utaztunk haza Győrben az egyik helyi járatos buszon,én,középső húgom,kis húgom és a két gyerkőcöm.Megálltunk a babakocsinkkal az erre fent tartott helyen.Egyszer csak egy tesómnak háttal ülő férfi felállt,és hátulról elkapta tesóm nyakát és elkezdte rángatni,fojtogatni.Első pillanatban fel sem tudtam fogni mi történik.Mindenütt fia
  talemberek ültek a buszon,de senki nem mozdult.Szerencsére nem estem pánikba,és már nem tudom hogyan de odaugrottam és valahogy elrántottam onnan tesómat.Ezzel az őrülttel volt egy kísérő is aki igencsak nehezen reagált a dologra.Továbbra is mindenki csak bámult,tesóm sokkot kapott,a két nagyobbik gyerek rettenetesen megijedt,a kicsi szerencsére még nem értette mi történt.A kísérő odavetett a remegő lábú tesómnak egy "bocs"-ot,az elmebeteg pedig átkozódott,és ribancozott minket folyamatosan.Érezhető volt,hogy bármikor felugorhat a helyéről,és újra támadhat.Jóval hamarabb leszálltunk a buszról mint kellett volna mert féltünk.Azt még egyszer kiemelném,hogy senki nem csinált semmit,simán megfojthatta volna a többi utastól...Leszálltunk a buszról és felhívtam a rendőrséget,ahol az ügyeletes közölte velem,hogy mit gondolok én,hogy közveszélyesnek nevezek egy embert,és miért kell azt mondani,hogy meg is fojthatta volna.Beszéljem meg a kísérőjével.Döbbentem tettem le a telefont.Nem hittem el,hogy ezt megteheti valaki,hogy következmények nélkül rátámad emberekre.Aztán valahogy mégiscsak kijött két járőr kocsi,láttuk messziről,hogy beszélnek a támadóval,és a kísérőjével,de elengedték őket.Nem messze laknak tőlünk.Ezek után,hogy engedjem el a lányom iskolába,vagy boltba akár?Folyton a hátam mögé fogok leskelődni nehogy egy őrült elkapja a nyakam......Ezek után megvan a véleményem az emberekről,a törvényről aki véd egy közveszélyes embert(gyanítom elmebeteg lehet),és a rendőrséget sem hívom többet bizalommal,mert még én voltam a hülye,hogy ezt bejelentettem.Emberek,vigyázzatok,mert sajnos szabadon mászkálhatnak,büntetlenül,akiknek elmegyógyintézetben lenne a helye.”
 • 4. Dwatson 2012. augusztus 13. 15:44
  „Eddig is hülyeség volt,mint a legtöbb változtatás! Az itteni körforgalmat is valószínűleg ugyanaz tervezte aki a rakparti szerpentint,ugyanis a csuklósbusz nem tudott egyszerűen jobbra kanyarodni,hanem legtöbbször tett egy teljes kört,mielőtt a híd felé vette az irányt.”
 • 3. győrianyuka 2012. augusztus 13. 14:30
  „Szerintem jó döntés. Teljesen felesleges volt az a kerülő a Stromfeld utcába, ott szinte sosem állt meg a busz. A Híd utcai megálló csak néhány méterre van.”
 • 2. W118 2012. augusztus 13. 12:15
  „Megszüntették az utasok űrhajós alapkiképzését a Kiss Ernő utca végi körforgalomban.
  Farkas Bercinek így nem lesznek követői sajnos. :)”
 • 1. mir 2012. augusztus 13. 12:02
  „Nem unják ezt az állandó variálást? Fél évente variálgatnak. Komolyan már nem tudom követni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hétvége tuti partyjai fotókon - Katt!

Neked, hogy telt a hétvégéd? Tovább olvasom