Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Valótlanságokat állít Szakács szórólapja?

Molnár Csaba, az (MSZP) megyei elnöke hétfőn rendkívüli sajtótájékoztatón Szakács Imre szórólapját bírálta.
A napokban kezdték terjeszteni a Fidesz megyei elnökének, Szakács Imrének a szórólapját, melyen az szerepel felsorolva, hogy a jobboldali politikus mi mindent tett Győrért. A szocialisták a parlamenti szavazások jegyzőkönyvmásolataival tudják bizonyítani, hogy a fideszes képviselő valótlanságokat állít a kétoldalas nyomtatványon, közölte Molnár Csaba. Az MSZP megyei elnöke kiemelte: Szakács Imre nem szavazta meg a 13. havi nyugdíjat, a győrszentiváni közösségi ház felépítését, a megyei kórház műtőblokkjának felújítását, valamint azt sem, hogy Győr legyen fejlesztési pólus.

Molnár kiemelte: korábban a Fidesz azt terjesztette, hogy a szocialisták rágalmazó szórólapokat adnak ki. Az MSZP azonban sem eddig, sem a kampány utolsó hetében nem él ilyen eszközökkel.

Szakács Imre a szocialisták felvetésére azt válaszolta a Kisalföldnek, hogy a szórólapján nem állít olyat, hogy megszavazta a 13. havi nyugdíjat. A kórház műtőblokkjának 3. ütemében viszont decemberben igent nyomott arra, hogy a kormány adjon 4,5 milliárd forintot az intézménynek e célra. A Fidesz megyei elnöke hozzátette: Balogh József szocialista képviselő ekkor úgy szavazott, hogy ne adjon. Szakács hangsúlyozta: ő maga tegnap is kapott a postaládájába Szijjártó Péter fideszes képviselőt rágalmazó szórólapot. A megyei elnök a szocialisták alaptalan és feszültségkeltésre szolgáló vádaskodásaival nem kíván foglalkozni, úgy véli: a győriek tisztában vannak vele, hogy mit tett Győrért, és ez alapján fogják megítélni a tevékenységét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannontáj–Sokoró Natúrparkot avattak

29 Győr környéki település több mint 60 ezer hektáros összterülete elnyerte a Pannontáj–Sokoró… Tovább olvasom