Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Választás 2014: ők a DK jelöltjei a megyében

Győr-Moson-Sopron 1-5. számú választókerületekben ők képviselik a Demokratikus Koalíciót a 2014. évi parlamenti választásokon.


1. választókerület Glázer Tímea
2 választókerület dr. Neupor Zsolt
3. választókerület Szabó Zoltán
4. választókerület Szalai László
5. választókerület Ábrahám Tivadar

˝A Demokratikus Koalíció a teljeskörű összefogás pártján áll.

A választások előtti utolsó pillanatig nyitva hagyjuk a közös jelöltek indításának lehetőségét. Az Orbán kormány leváltása érdekében akár visszalépésünkkel is támogatjuk a közös, demokratikus ellenzéki jelöltet.

A közös fellépés első mérföldköve az október 23-i közös megemlékezés Budapesten a Műegyetem rakparton˝ - szerepel a párt közleményében.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. WeiseÖdenburg 2013. október 19. 08:14
  „26. RickCartman 2013.10.18. 02:28
  Vajon kit takar a tanult hozzászóló ?
  1. választókerület Glázer Tímea
  2 választókerület dr. Neupor Zsolt
  3. választókerület Szabó Zoltán
  4. választókerület Szalai László
  5. választókerület Ábrahám Tivadar”
 • 27. WeiseÖdenburg 2013. október 18. 11:46
  „26.26. RickCartman 2013.10.18. 02:28
  "Elmegyógyintézetbe vagy börtönbe küldené Gyurcsány Ferencet Szanyi Tibor a volt miniszterelnök pártfinanszírozással kapcsolatos kijelentése miatt.
  Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!"A Demokratikus Koalíció elnöke egy hétfői pódiumbeszélgetésen - kérdésre válaszolva - azt mondta: az MSZP-hez sok helyről vándorolt pénz, Európából nem nagyon, de szerinte jobb, ha a nyilvánosság nem tudja meg, hogy honnan.

  Szanyi Tibor úgy reagált: ha bárki bármilyen visszaélésről tud, mondja ki konkrétan. ,,Sehogy nem kell értelmezni. Nekem személy szerint egy ötletem van: vagy a Lipótra, vagy a Csillagba, ennyi" - fogalmazott a szocialista képviselő."
  Konstatálom a hozzászólásaim nagyon találóan értek célban. Az írásaimat bonyolultnak és stilisztikailag kifogásolhatónak tartja,kérem tegye azt amit a jobboldallal tesz,kerülje el.Ne olvassa! Bár milyen fájdalmasan érinti nem vagyok egyik politikai szervezetnek sem tagja.Kijelenthetem nagy valószínűséggel nem is leszek.Ha idézek valamely más forrásból azért teszem,hogy kik nem rendelkeznek a bonyolultabb dolgok kellő értelmezésének tehetségével annak mankónak szánom.Most rádöbbentett feleslegesen tettem,mert a lényeget,nem tudja megérteni.
  Az Ön környezetében, pártjában,vagy más szervezeti egységben lehetséges,hogy hazudnak! Lelkük rajta! Nem szokásom ezt a sportot űzni,így fentnevezett/ "haza bölcse","erkölcsi útmutatója"/ személyről sem teszem.
  Ami a kimoderáltatásom érdekében tett,attól az illető " nem hímivarú" személyről véleményem változatlan.Nagy társaságom véleménye egyező velem.Tisztelt tanult hozzászóló,meg ismétlem a közszereplő az közszereplő. Talán érti?
  A helyesírási hiba javítását köszönöm. Alapvetően ritka a teljes műveltséggel rendelkező ember,mert az már "polihisztor" Idegenszavak szótára a "p" betünél megtalálja.”
 • 26. RickCartman 2013. október 18. 02:28
  „17. WeiseÖdenburg
  a sok moderált (törölt) hozzászólás, úgy tűnik, jót tett Önnek, és megpróbált szépen fogalmazni, helyes, leülhet. Túlzott finomkodása azonban visszafelé sült el. Bonyolult körmondatokba bonyolódott, egy része más portálok szövegéből idemásolt idézet. Ezeknek így se fülük, se farkuk. Kár volt ennyit fáradnia. Ha nem szimpatizál a DK-val, egyszerű a megoldás: kerülje el őket. Magam is ezt teszem a jobboldallal, akik a magyaroknál a szó politikai értelmében nem is igazi jobboldaliak, hiszen számtalan kommunista elem tarkítja programjukat, és mai politikai felosztályban jobboldali színekben az egykori állampárt maga beosztású tagjai (is) ülnek. Jogában áll véleményt mondani GYF-ről is, még hazudhat is róla. Jogában áll műveltségemet kétségbe vonni, és további tanulmányok folytatására biztatni. Örömmel tudatom: éppen azon dolgozom. Erkölcseimről is bátran formáljon véleményt. Legfeljebb halkan kérdezem: honnan ismerjük egymást? P.s: megsúgom: az "ál elegancia" kifejezés egy l betűvel írandó. Szent helyesírás, Te, félműveltek ostora :-)”
 • 25. captain_blood 2013. október 17. 19:54
  „9"!

  Ebben az esetben számíthatsz rám!
  1 db 9mm a tied!”
 • 24. kokolorbi 2013. október 17. 13:36
  „"A Demokratikus Koalíció a teljeskörű összefogás pártján áll."
  Ez így is van, méghozzá a nemzet, a magyarok, a határon túliak és minden ellen, ami a nemzeti öntudatot rombolja.
  Ennek az országnak nincs szüksége semmiféle nyugatos köztársasági rendszerre. A nyugattól csak a rosszat kaptuk ezer éves államiságunk alatt.”
 • 23. WeiseÖdenburg 2013. október 17. 11:22
  „zöldike. Róna Péter egy nagy tudású,nagy tapasztalatú és jó kapcsolat rendszerrel,rengeteg információval rendelkező
  tiszteletre méltó ember.Nem az a típus ki mellébeszél.Van olyan véleménye amivel nem teljesen értek egyet,de tisztelem.
  Ami a mentális zavart illeti köszönöm az aggodalmat,de vállalom.Bizonyítsa be hogy valótlant állítok.Gondolod hiányzik egy per neki ami az ő mentális problémájával foglalkozik? Jó téma lenne más pártoknak és a Bulvárnak egyaránt.
  Most az MSZP támadta,sokan reagáltak rá az egyik pl.:"Szanyi Tibor Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök kijelentésére úgy reagált: ha bárki bármilyen visszaélésről tud, mondja ki konkrétan. ,,Sehogy nem kell értelmezni. Nekem személy szerint egy ötletem van: vagy a Lipótra, vagy a Csillagba, ennyi" - fogalmazott a szocialista képviselő."
  Az ország nagy százaléka párt állástól függetlenül ebben egyet ért.”
 • 22. méz-ing 2013. október 17. 10:09
  „Egyetértek "14. eperke.52.a 2013.10.17. 05:51 " és ISMERJÜK MEG ŐKET!
  Egy fénykép??? Akár egy "közös" fénykép???? Vagy eddigi életút vagy valami... bármi... akármi??? Nem? semmi?”
 • 21. Örkény 2013. október 17. 09:22
  „Gyurcsányiék tavaszra lenullázák - a hírekből itélve - az MSZP-t és a tettestársaikat, magukat meg nem kell!
  Orbán 2014. augusztus 20.-án kitünteti őket!”
 • 20. Örkény 2013. október 17. 09:16
  „"A közös fellépés első mérföldköve az október 23-i közös megemlékezés Budapesten a Műegyetem rakparton˝ - szerepel a párt közleményében."

  Együtt emlékeznek 2006. október 23-ára?
  Gyurcsányi most is folyamatos kapcsolatba lesz a rendőri vezetőkkel?
  Odaviszik Gergényiéket is?”
 • 19. zöldike 2013. október 17. 09:05
  „2. WeiseÖdenburg
  Azt már korábban Róna Péter is mondta, hogy Gyurcsányt a tőke buktatta meg, és azt, hogy Orbánt is ugyanez fogja.
  Nem Gyurcsányt védve, pusztán a naív lelkeket óvva: mentális zavarokat óvatosan kéne említeni, mielőtt a fagyi visszanyal!”
 • 18. Fedayn 2013. október 17. 08:55
  „Sikerre vannak ítélve!Meglesz az az egy százalék!”
 • 17. WeiseÖdenburg 2013. október 17. 08:28
  „13. RickCartman 2013.10.17. 01:49
  Tisztelt Tanult Hozzászóló!Árnyékra vetődött,mert hiszek és támogatom a többpárti demokráciát,hiszem minél több
  eltérő véleménnyel rendelkező párt szerepel a parlamenti patkóban a választó polgárok széles rétegének képviselet biztosított.Valamivel több információval rendelkezem a körülöttünk levő folyamatokról amire véleményem alapozom.
  Továbbá mint választó polgár jogom van megformálni véleményem minden olyan tényről ami az ország életét befolyásolja,vagy befolyásolhatja.A Közszereplőnek mint jelenesetben is köteles eltűrni,ha már a nevét adta valamihez.
  Javaslom ezzel a kérdéssel kapcsolatban ismereteit bővíteni/tanulni/ valószínű az új ismeretbirtokában nem fog fellengzős gyér ismeretre utaló "csacsiságot" írni. Botka László a "168 órának" adott interjúban még nagyon diplomatikusan és visszafogottan nyilatkozott "Nemzeti Kincsünkről" ! A véleménye ettől érthető és igaz. Még egyszer kijelentem bátor emberek a Gyurcsányt támogató képviselő jelöltek,vagy ezt már nembátorságnak hívják. Jogom van felháborodni,hogy egy bukott megosztó,mentálisan problémás,saját vereségét elfogadni képtelen ember,mert elég pénze van ahhoz ,hogy saját pártot alapítson a saját koros személyiségét,sértett csatlósaival az ország demokratikus életét Néró módjára veszélyeztesse. " A modern alkotmányok a népszuverenitás elvére alapozzák a hatalomgyakorlást, azokkal az eszközökkel, amelyek a törvényhozásban a választópolgárok közvetlen részvételét biztosítják. A parlamentáris rendszerek XX. századi különösen a 70-es évektől felerősödött dilemmája, hogy milyen mértékben engedjenek teret a közvetlen demokratikus formáknak,pl a népszavazásnak, népi kezdeményezésnek anélkül, hogy a képviseleti demokrácia értékeit, intézményrendszerének működését veszélyeztetnék, a "kiszámíthatatlan", hangulati elemekkel - olykor manipulációval vagy demagógiával ,népámítással - átszőtt eseti döntések ." Ferkó ezért maradjon nagyon távol a politikától." Meglátásom szerint ön is inkább elméje pallérozásával foglalkozón,nagyon hasznára válhat.
  Az elköszönés amit alkalmazott a "pá" kifejezéssel .A rosszlányok elköszönésének a stílusa,mert a hiányos erkölcsi értéket valami áll eleganciával próbálják kompenzálni.”
 • 16. acsali 2013. október 17. 07:57
  „Valamennyien igaz lelkű magyar emberek.”
 • 15. gralaci 2013. október 17. 06:30
  „Azért ne nagyon éljék bele magukat a patkóba!
  Molnár?”
 • 14. eperke.52.a 2013. október 17. 05:51
  „Látom GYF mégiscsak kemény ellenfélnek látszik, foglalkoznak vele. Miért is nem indithatna a DK egyéni jelölteket a választókerületekben? Ismerjük meg őket előbb, aztán majd a fülkében eldöntjük! Nem ez a demokratikus?
  A jelenlegi választási törvény alapján azonban lesznek még cifrább dolgok is a jelölt állítások során, tisztelt kommentelők. Számolhatunk azzal, hogy sok jelölt lesz egy-egy választókerületben, az lesz a fontos és feladatuk (ez utóbbít csak feltételezem), hogy gyengítsék a baloldalt vagy a jobboldalt! !! Nos, ezen ellehet gondolkodni.
  Izléstelennek tartom ide belekeverni a focit (6.tkrs9980), bár lehet, hogy jobban teljesítenének!”
 • 13. RickCartman 2013. október 17. 01:49
  „3. WeiseÖdenburg
  attól, hogy Botka Lászlót idézel, állításod még hamis marad
  Ha nem tudsz megbékélni azzal, hogy többpárti demokráciában élsz, léteznek különböző pártok, értékrendek, akkor sajnállak; ahhoz nincs jogod (és hogy idézzelek, "honnan van bátorságod"), hogy más véleményét, meggyőződését kétségbe vond. Nincs jogod, még neked sem. Pá.”
 • 12. Láng_Vince 2013. október 16. 21:36
  „10. Teleki91 2013.10.16. 20:57
  Nem támogatom Gyurcsányt, távol álljon tőlem, hogy rá szavazzak. De légy szíves tedd fel újra a kérdésedet, de a nevet cseréld ki a jelenlegi vezetőére.”
 • 11. WeiseÖdenburg 2013. október 16. 21:05
  „<moderálva>”
 • 10. Teleki91 2013. október 16. 20:57
  „Komolyan van még olyan ember aki képes Gyurcsány pártjára szavazni azok után amit az országgal csinált?”
 • 9. Túrabakancs 2013. október 16. 20:48
  „Gyurcsány mondta egyik nap, hogy a szocikat külföldről pénzelik, de nem Európából,
  erre a mai napon a Szanyi Tibor kiakadt, és azt mondta, hogy Gyurcsány a csillagba,
  vagy a Lipótra való. :) Asszem´ lesz itt megegyezés a közeljövőben. :) Egyébként
  szinte mindenki tudja, hogy izraeli segítséggel Charles Gati és Soros György áll
  az úgymond befektetők között, nem kell ezt titkolni. Innentől meg egyértelmű,
  hogy kiknek a kéréseit követik az adott érintett pártok. Mert nem csak az MSZP-t
  támogatják az adott emberkék, hanem mindenkit, akik Orbán ellen szövetkeztek.
  Még egyszer idegenszívű kormánya nem lesz az országnak abban biztos vagyok,
  ellenkező esetben a polgárháború elkerülhetetlen lesz.”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ovifoci-pálya átadás Győrben az Aranycsapat tagjával - fotók, videó

Az ünnepélyes átadáson jelen volt Buzánszky Jenő, az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány alapítója, az… Tovább olvasom