Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Választás 2014: bemutatkoztak a Jobbik megyei jelöltjei - videó

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei országgyűlési képviselőjelöltjei céljaikat is ismertették Győrben.

Az 1-es választókerület jelöltje, Fodor Roland két fontos célt tűzött maga elé megválasztása esetén.

Az egyik a korrupció visszaszorítása, a másik a hatékony gazdasági tevékenység előmozdítása, a kis- és középvállalkozások adóterheinek csökkentése.

Videó: Cseh Róbert

A 2. választási körzetben Takács Krisztián indul a parlamenti helyért, ő az áfaterhek csökkentését célozta meg, főként az alapvető élelmiszereknél. Szeretné elérni, hogy a multicégek ugyanannyi bért fizessenek a magyar gyáraik gyártósorain dolgozóknak, mint Ausztriában ugyanazért a munkáért egy osztrák dolgozónak. A 3-as körzet jelöltje Magyar Zoltán, aki azt az aktivitást kívánja folytatni, amit eddig tett képviselőként. Célja a kapuvári húsgyár újraindítása és a csornai Margit Kórház sürgető problémáinak megoldása, a szülészet visszaállítása.

A 4-es körzet képviselője, Göbl Gábor nem volt jelen a bemutatkozáson, a soproni öntödével kapcsolatos bejáráson vett részt csütörtökön. Az 5-ös választókerület képviseletéért Kopetti Tamás indul a választáson. Célja a Szigetköz vízpótlásának megoldása, a zsebszerződések kérdésének megoldása és az M1-es autópálya lehajtójának sürgető megépítése.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért színeződött el a vízszűrő barnára Győrben? - fotó

A felső végén a fonalat elvágtam, így jól láthatóvá vált a barnulás a szűrő keresztmetszetében - közölte Olvasónk. Tovább olvasom