Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Válaszol az ipari park

A Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. válaszolt a győri szocialisták közleményére, melyet „MSZP: Újabb fideszes nyomulás?" címmel közöltünk pénteki számunkban.
A levélben ez áll: „Mint azt sokan tudják, a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. életében az utóbbi hónapokban jelentős változások történtek. Az Ipari Park Kft. magyar tulajdonosa, a Győr-Szol Zrt. megvásárolta a cég külföldi tulajdonosának az üzletrészét, és a cég 100 százalékos tulajdonosa lett. Megszokott, sőt, elterjedt az üzleti életben, hogy a tulajdonos – jelen esetben Alapító – úgy dönt, hogy új ügyvezetőt nevez ki a cég élére. Az is megszokott dolog, hogy az ügyvezető, hasonlóan az Alapítóhoz, hoz bizonyos intézkedéseket, változtatásokat, ezért nincs semmi szokatlan abban, ha egy vállalkozó – jelen esetben ügyvédi iroda – helyét más veszi át.

Pontosításként fontosnak tartjuk megjegyezni azt, hogy dr. Havasi Dezső urat nem elbocsátottuk, hanem a Havasi Ügyvédi Iroda és a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. közötti, határozatlan időre szóló megbízási szerződés szűnik meg 2013. január végén a szerződésben foglalt feltételek szerint. Addig az Ipari Park Kft. jogi képviseletét, ügyeinek intézését a Havasi Ügyvédi Iroda látja el a megbízásukban foglaltak szerint. Abban a kérdésben, hogy ki lesz a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. jogi képviselője 2013 februárjától, még nem született döntés."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ment a nyerőgép meg a pincér

Üres üzletek, állástalanná váló emberek, ki nyer ezzel? – fogalmaz a kereskedelmi és vendéglátó-ipari kisvállalkozások érdekképviselete. Tovább olvasom