Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Vakációbörze 2002

Június 14-én, a tanév utolsó napján rendezik meg Győrött a „ Vakációköszöntőt ” . Az immár hagyományos rendezvény, melynek fővédnöke a városi önkormányzat, Győr általános és középiskoláinak diákjaihoz szól.
A program délelőtt 10 órakor a Bécsi kapu térről több korosztályban induló „ Futás a vakációba " futóversennyel kezdődik, majd közlekedési vetélkedővel, kerékpár-ügyességi versennyel, sportbemutatókkal folytatódva igyekszik a diákok vakációt köszöntő öröméhez szervezett keretek között hozzájárulni.
A szervezők fontos szerepet szánnak a nyári szabadidős programok és nem utolsósorban a nyári diákmunka-lehetőségek megismertetésére. Ezért kérik mindazon szervezetek, sportegyesületek, civil szervezetek jelentkezését, amelyek ez év nyarán gyermekek számára utazásokat, különböző táborokat, nyaralásokat szerveznek, és azokat propagálni kívánják. Ajánlataikat a Bécsi kapu téren felállított pavilonokban mutathatják be. Jelentkezni Győr megyei jogú város oktatási irodáján lehet június 6-ig. Cím: 9021 Győr, Városház tér 1. Érdeklődés: 06-30 / 9933-812.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállítás az Ifiházban

Képzőművészeti kiállítás nyílik a Petőfi Művelődési Házban május 28-án. Festészet, szobrászat,… Tovább olvasom