Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Vádemelési javaslat a késes trafikos rabló ellen

A 23 éves gyanúsított egy győri dohányboltban az eladónőt késsel fenyegette és a kasszában lévő pénzt követelte.
A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2014. május 12-én 16 óra 45 perckor egy győri dohányboltban az eladónőre kést fogott és a kasszában lévő bevételt követelte - írja a police.hu.

Az ismeretlen férfi bement a trafikba, a pultnál egy doboz cigarettát kért, amit ötszáz forintos bankjeggyel és fémpénzzel fizetett ki. Mikor az eladónő a pénztárgépet kinyitotta, a vásárló a kabátja zsebéből elővett késsel megfenyegette és a kasszában lévő pénz átadására szólította fel. Az alkalmazott a fenyegetésnek és a kétszeri felszólításnak nem tett eleget, megnyomta a pánikgombot, mire a támadó elhagyta az üzletet.

A győri nyomozók széles körű adatgyűjtésbe kezdtek és a személyleírás alapján három nap alatt elfogták a rablással gyanúsítható fiatalembert. A 23 éves férfi kihallgatásakor beismerte, hogy dohányterméket vásárolt az üzletben, ahol egy hirtelen ötlettől vezérelve elővette a kést és a bevételt követelte. Az elkövetéskor viselt ruházatát a rendőrök győri albérletében lefoglalták, a konyhakést a gyanúsított egy kukába dobta.

A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt V. Tamás András győri lakos ellen folytatott nyomozást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A házasság és papság teljessége

Húsz éve szentelték diakónussá Nagy Lajost. A jubiláns egyházi szolgálattevő nem bánta meg, hogy annak idején a papi helyett a diakónusi szolgálatot választotta. Tovább olvasom