Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Útra készül a Mikulás

Idén ismét méltó helyen, a Győri Nemzeti Színházban, összesen négy előadáson várja azokat a gyerekeket, akiktől levelet kapott.
Idén is tetemes mennyiségű, csaknem másfél ezer levelet kapott a gyerekektől (örömeikről, gondjaikról, kéréseikkel) a győri Mikulás. Pk, meg persze testvéreik is a válaszként érkező jegyekkel részesei lehetnek az ünnepi műsornak, ahol az élményen túl ajándékcsomagot is kapnak. A tavalyi „kitérő" után idén ismét a Győri Nemzeti Színház ad otthont a négy előadásnak december 3-án (vasárnap) 9, 11, 14 és 16 órakor. Az ünnepségeken összesen 3200 gyerek vehet részt.

A Mikulással Győrben mások is sokan, sok helyen találkozhatnak. A Varga Zoltán abdai fogathajtó versenyző vezette hintó hétfőn reggel indul, a Mikulást a városháza előtt 9 órakor hagyományosan a polgármester indítja útnak óvodások, kisiskolások társaságában. Három napon át (hétfőn, kedden és szerdán) a Mikulás reggeltől estig a város különböző intézményeit látogatja meg ajándékaival: óvodákba, iskolákba, szociális otthonokba megy el. A program már teljesen kész, és a támogatóktól folyamatosan érkeznek a majd csomagokba kerülő ajándékok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniós pénzügyőrök győri látogatása

A győri látogatáson a regionális jövedéki központ parancsnoka, Geiszbühl Róbert százados bemutatta,… Tovább olvasom