Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Utóvizsgálat: érkeznek a biztosok

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) utóvizsgálatot tart december 1. és 15. között, amelynek célja az októberi népszámlálás minőségének értékelése – tájékoztatta a Kisalföldet Nyitrai József, a KSH Győri Igazgatóságának vezetője.
Az utóvizsgálat Agyagosszergényben az Arany, a Kossuth, a Lélek, a Mátyás, a Rákóczi, a Széchenyi és a Táncsics utcában; Babóton az Arany, a Csokonai, a Fő, a Mátyás király, a Sport, a Széchenyi utcában és az Erdő soron; Győrben az Ikva utca 37-től 57-ig található címeken, a Katód utcában a 2., a 4. és a 6. szám alatt, a Mécs László utcában a 13. és 24. házszámokon, az Öveges József utcában a 7/A és a 27. alatt, a Pápai úton a 42-től a 48/A- ig terjedő címeken, a Riesz Frigyes utca páros oldalán 4-től 24-ig, a Winter Ernő utca 1. és 1/B-ben, illetve a 2-től 6/C-ig található címeken, az Ecker János utcában, a Forráskút utcában a 14-től 50. házszámig terjedően, a Hegymester utca páratlan oldalán 13-tól 47-ig, a páros oldalon 2-től 44-ig, valamint a Kővirág utca és a Rózsa út címein; Nyúlon a Dobó, az Incső és a Kert utcában, valamint a Kossuth utca páratlan oldalán a 133-tól 183-ig, páros oldalán a 178-tól 192-ig található címeken, Sopronban pedig a Fapiac páratlan oldalán, a Kőfaragó téren, valamint a Magyar utca páros oldalán a 12. és 24. közötti címeken fog megtörténni.

Az utóvizsgálatba került címeket a KSH megbízólevéllel ellátott számlálóbiztosai keresik fel a népszámlálás rövidített, csökkentett adattartalmú kérdőíveivel. A kérdezési idő egy-egy címen az ott lakók számától függően 10–15 perc.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árkád: közelebb az erdőhöz az üzletközpontban is

Öt héten át tartó programsorozat részeként kiállítást, rendhagyó környezetismeret-órákat, faültetési… Tovább olvasom