Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Útlezárásokra számíthatunk

Győr - A Közlekedésfejlesztés 2008 program márciusban megkezdődött, érdemes figyelnünk a várható útlezárásokat – értesítette szerkesztőségünket Máthé-Tóth Péter, az útkezelő szervezet munkatársa.
A Szabolcska Mihály utca lezárásával dolgoznak a Mester utcai csomópontnál. Az általános iskola előtti gyalogátkelő-helyi szakasz sebességcsökkentő pódiumát építik, sárga villogó figyelmeztető jelzőberendezés mellett. A közlekedők a Sport u.–Tihanyi Árpád út felé kerülhetnek.

Gázvezetékcsere miatt a Török István utcát is lezárták. A közmű-rekonstrukció áprilisi befejezését követően útfelújítás kezdődik, így az utcán leghamarabb május végén közlekedhetnek a gépjárművek. Az útépítés befejező munkálatai zajlanak az újvárosi Rábca utcában. Elkezdődött a kivitelezés a Szegfű utcában, ezt követi – két hét múlva – az összekötő Béke utca felújítása.

A pinnyédi Tákó utcában épülő, 4,5 méter szélességű út e hónapban elkészül, az Ifjúság körút páratlan számozású oldalán – a fák megmentése érdekében új nyomvonalon épülő – járda várhatóan a hónap közepére kész lesz. Az Ikva utcában a 34–48. számok előtt épülő járdát e héten adják át.

A hét második felében megkezdik az Újvilág u.–Újkapu u.–Liszt Ferenc úti csomópont átépítését, az új gyalogátkelőhely kialakítását. Elsőként a Liszt Ferenc utcai ágat zárják le, s a későbbiekben – a forgalmi rend megváltoztatásával – csak a Teleki utca felől lehet majd a zsákutcává váló Liszt Ferenc utcába behajtani. A csomópontot április végétől vehetik újból használatba az autósok.

A Buda utcában a szolgáltatók a Bartók Béla út és Corvin utcák közötti szakasz felújítása előtt kicserélik a csatorna-, ivóvíz- és gázvezetékeket. A területen 2,5–3 hónapig nem lehet közlekedni. A Kismegyeri út lezárása is várható a teljes körű átépítés miatt két héten belül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megbénult a 82-es és a 83-as út is

Három személyautó ütközött Győrszemere és Ménfőcsanak között a 83-as főúton. A főutat egy időre… Tovább olvasom