Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Útlezárások, lassuló közlekedés

A győri útkezelő szervezet tájékoztatása szerint felújítják a Szentiváni út burkolatát a Hecsei úti felüljáró térségében, a kivitelezés ideje alatt jelzőőrök irányítják a forgalmat.
Burkolatfelújítás zajlik a Győzelem utcában, az érintett útszakaszt időszakosan lezárják a forgalom elől. Felújítják a burkolatot a Szigethy Attila út–Bartók Béla út–Szent Imre út egy-egy szakaszán, a burkolat felső részét felmarták, az egyenetlen útfelület miatt lelassult a közlekedés. A kivitelezés idejére a Szigethy Attila út–Bartók Béla út csomópontban a jelzőlámpákat sárga villogóra kapcsolták, továbbá a Szigethy Attila úton a Bartók Béla út irányába csak egy sáv járható. A Bartók Béla úton a Herman Ottó utcai csomópontnál lévő buszmegállót átépítik, a megállóhelyet áthelyezték.

Csatornavezetéket cserélnek a Corvin utcában az Eszperantó és Buda utcák közötti szakaszon, az Eszperantó utcai csomópontban útszűkületre számítsanak a Nádor aluljáró felé haladók. Vízvezetéket cserélnek a Töltésszer utcában a Kiss Ernő és Stromfeld utcák közötti szakaszon, a fél pályát lezárták, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. A Sziget–Pinnyéd felé közlekedők hosszabb menetidőre számítsanak!

Útburkolat-helyreállítás zajlik a Bácsai úton a 14-es út és a Körtöltés utca közötti szakaszon, az utat egyirányúsították Bácsa irányába, a Belváros felé haladó forgalom az új Bácsai úton haladhat. Az eredeti forgalmi rend várhatóan a következő héten áll helyre!

Közmű-rekonstrukció miatt előreláthatóan jövő májusig lezárták a Szarvas utcát, a forgalmat – beleértve a 13-as autóbuszokat is – a Töltésszer utcába terelték. A nehezen belátható szakaszra jelzőlámpás irányítást helyeztek el, ne megszokásból közlekedjenek!
A Móricz Zsigmond rakpart Újkapu és Vörösmarty utcák közötti szakaszán társasházépítés miatt napközben félpályás lezárásra számítsanak a Kiss János utca felé közlekedők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végéhez közelednek az út- és hídfelújítások

Le a kalappal a városlakók előtt: türelemmel és megértéssel közlekedtek a tavasz óta fenekestül… Tovább olvasom