Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Útlezárások a hétvégén Győrben

Hétvégén rendezik meg az I. Győri Bringafesztivált a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ szervezésében, a Széchenyi István Egyetem területének érintésével. Szombaton – egyéb kerékpáros programok mellett – időfutamverseny lesz 18.30 és 21.30 között.

A verseny biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásokra kell számítani: reggel 7 és este 10 óra között az egyetemi sportcsarnokkal szemközti parkoló bejáratának vonalától a Jedlik híd egyetem felőli lábánál elhelyezkedő lemezes parkoló kijáratáig a Vásárhelyi Pál utcán keresztül (beleértve a Lapos Tanszékhez felvezető útelágazást), valamint este 6 és 10 óra között a Jedlik híd egyetem felőli lábánál elhelyezkedő lemezes parkoló kijáratától a Kálóczy téri körforgalmon keresztül a Jedlik hídon át a Töltésszer utcai körforgalomig.

Emiatt szombaton az Új-Tudástér alatti és melletti parkolóhelyek, a kollégiumok mögötti parkolók és a Mobilis melletti parkolók korlátozottan vehetők igénybe.

Este 6 óráig használhatók be- és kihajtásra, este 6 és 10 óra között a parkolókba történő behajtás, illetve az onnan való kihajtás tilos! (A parkolókban hagyott járművek nem okoznak problémát a verseny lebonyolítása szempontjából.)

Az érintett parkolók este 10 óra után újra szabadon megközelíthetők, a járművek szabadon kihajthatnak onnan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Panasz a gallyazásra Győrben

Dold István olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy a győr-bácsai Csonkaér utcai háza… Tovább olvasom