Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Ütköztek, továbbhajtottak - győri rendőrségi felhívások

Három baleset szemtanúit keresi a rendőrség, mindháromban közös, hogy ütközés történt, a hibázó vezető kiléte pedig ismeretlen.
Több gépkocsi hátuljának ütközött az az ismeretlen, feltehetően kék színű motorral közlekedő személy, aki május 4-én 18.00 óra és május 5-én 7.00 óra között Győrben, a Szőnyi Márton úton közlekedett. A Zöld utca irányába haladó ismeretlen figyelmetlen vezetése következtében ütközött három, egymás mellett parkoló személyautó hátuljának, majd adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

Lassítás nélkül hajtott Győr irányába annak az ismeretlen, feltehetően világos szürke, kombi járműnek a vezetője is, aki május elsején hajnali négy órakor a 85-ös főúton Enesén egy Fiat előzésekor nem tartott kellő oldaltávolságot, s gépkocsija elejével a Fiat hátuljának ütközött.

Ugyancsak a balesetet követően adatai hátrahagyása nélkül hajtott el Győrben, a Kálóczy téri Zátony elől április 28-án éjszaka annak a járműnek vezetője is, aki a szórakozóhely előtti korláthoz támasztott női kerékpár hátsó kerekének ütközött.

A Győri Rendőrkapitányság kéri azoknak a szemtanúknak a jelentkezését, akik a balesetekről érdemi információval tudnak szolgálni, tegyenek bejelentést személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, a 96/520-092; 96/520-094 telefonszámon hivatali időben, illetve a 107 vagy 112 ügyeleti számon.

Olvasóink írták

  • 1. BJ.MÓVÁR 2011. május 07. 00:10
    „SZEMTANUK JELENTKEZÉSÉT KÉRIK,KÖZBEN MEG ZÉRÓ TOLERANCIA,ZAKLATÁSOK? keressék meg a bűnösöket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei ösztöndíj-pályázat - kiírás szeptemberben

A Megyei Ösztöndíj Közalapítvány Kuratóriuma forráshiány miatt szeptember hónapra halasztotta az… Tovább olvasom