Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Útfelújítások Győrben

Csütörtökötől négy útszakasz felújítása kezdődik Győrben az útkezelő szervezet megrendelése alapján.
Csütörtök este hét órától hajnali két óráig felmarják a József Attila utca–Jereváni út jelzőlámpás csomópont burkolatát, az aszfaltozás szombaton egész nap tartani fog.

A József Attila utca Aulich és Gábor Áron utcák közötti szakaszának burkolatfelújítását a következő héten hétfőtől szerdáig végzik napközben. A Jereváni út Vörössipkás utca és Erfurti utca közötti szakaszának burkolatmarása és aszfaltozása a következő hét közepén az esti és éjszakai órákban várható.

Az Ipar utca Kiskúti út és Nagysándor József utca közötti szakasza is új aszfaltréteget kap két héten belül. A négy útszakasz, csomópont felújítása 57 millió forintba kerül.

Kivitelezői pályáztatás után várhatóan december elején új aszfaltréteg kerül a Dunakapu tér és Móricz Zsigmond rakpart Teleki utca és Újkapu utca közötti szakaszára.

A burkolatfelújításhoz szükséges összeg felét a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács pályázatán nyerte el a város.
Az idei ütemtervbe vett további öt útszakasz felújítása a közbeszerzési eljárás elhúzódása miatt a következő év tavaszára halasztódik, így a Szigethy Attila út–Kodály Zoltán utca csomópont, a Kodály Zoltán utcának a Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakasza, a Madách és Corvin utcák, valamint a Liget utca egy szakaszának felújítása még várat magára.

Az útkezelő szervezet munkatársai arra kérik a József Attila utca–Jereváni út csomópontjában és a Jereváni út környékén lakókat, hogy megértéssel és türelemmel fogadják a munkálatokat, amelyeket estére, éjszakára, illetve hétvégére írtak elő. A cél az volt, hogy a forgalmat kevésbé zavarja a felújítás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levelet írtak a magasházak ellen

A győri Ipar utca 96. számon bejegyzett Egyetértés Lakásszövetkezet egyet nem értését fejezte ki,… Tovább olvasom