Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Útépítés: már csak díszítenek

November vége volt a határideje a nádorvárosi útépítési munkák befejezésének, és a jelek szerint a kivitelezők nem fognak csúszni.
A Szent Imre úton, Bartók Béla úton, a Szigethy Attila úton a frissen aszfaltozott burkolatot díszítik – tudtuk meg a győri közútkezelő szóvivőjétől, Tóth Pétertől.

A Bartók Béla út egy szakaszára, illetve a Szent Imre útra májusban vonult fel az első közműves cég, a Győrhő, aztán folyamatosan következett a víz- és gázszolgáltató cég. A közműcserék után kezdhettek a helyreállításhoz. A Szent Imre úti körforgalomtól kezdődően a Szent Imre úton, aztán a Bartók Béla út egy szakaszán, a Szigethy Attila úton jó néhány ezer négyzetméternyi helyreállítás, aszfaltozási munka várt a közútkezelőre. Ahogy ez utóbbi cég szóvivője fogalmazta: hosszadalmas előkészítési munka után a vége, az aszfaltozás volt az igazán látványos. (A hónapokig tartó bonyodalomról a Kisalföld részletesen is írt október 25-i számában A felmart utat egyelőre nem aszfaltozzák le címmel – a szerk.)

A munkát öt nap alatt fejezték be, most már csak a bekötőutaknál van egy kevés munka, aztán következhet a díszítőmunka, az útburkolati jelek felfestése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb Inszol-bérházak épülnek

Újabb, tizenkilenc lakásos bérházat épít saját beruházásban a győri Inszol. Rövidesen közzéteszik a… Tovább olvasom