Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Utazik a SZE-Győr: felvételi konzultációkat tartanak

A Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr) munkatársai a pótfelvételi lehetőségeiről, a győri egyetem képzéseiről a térség városaiban személyes konzultációkat tartanak.
A kampány állomásai a következők: július 27.: Dunaszerdahely (önkormányzat), július 28.: Székesfehérvár (Vállalkozói Központ) és Veszprém (Regionális Innovációs Centrum), augusztus 1.: Tatabánya (Péch Antal Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium), Révkomárom (Selye János Magyar Tannyelvű Gimnázium) és Budapest (MÁV Oktatási Központ), augusztus 3.: Esztergom (Géza Fejedelem Szakképző Iskola), augusztus 5.: Pápa (Petőfi Sándor Gimnázium) és Sopron (Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola).

A pótfelvételi lehetőségekről Győrben is lehet érdeklődni: július 27-én, 28-án, 29-én, augusztus 1-jén, 2-án, 3-án és 4-én az egyetem igazgatási épületében, a Felvételi Tájékoztató Pont irodában, július 29-én a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskolában, augusztus 2-án pedig a Révai Miklós Gimnáziumban tartanak személyes tanácsadást. A programok mindegyik helyszínen 10–14 óráig tartanak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GMO: időben kell a vetőmagot vizsgálni

Még az őszi vetés előtt kell a jogszabályokon változtatni, hogy többet ne kerülhessen a magyar gazdák földjeibe tudtukon kívül genetikailag módosított (GM) vetőmag. Tovább olvasom