Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Ünneplőben a média - fotók

Több, mint nyolcszázan vettek részt a január 14.-én megrendezett IX. győri Médiabálon, a városi Egyetemi Csarnokban.

Este fél nyolcra megtelt a bálteremmé kialakított, gyönyörűen megterített körasztalokkal teli csarnok. Az asztalokat a Margaréta Virág Kft. Csodálatos díszei tették pompásabbá.

A helyi sajtó nevében Szammer István, a Lapcom ügyvezetője, az ország legnagyobb báljának helyet adó város nevében Borkai Zsolt polgármester, az országos sajtó képviseletében pedig Cserháti Ágnes, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szóvivője és kommunikációs igazgatóhelyettese köszöntötte a megjelenteket.
Az egész estét színvonalas program töltötte ki.

Átadták a 2011-es év Médiaszemélyiség díját, melyet idén Gundel Takács Gábor vehetett át. Az est házigazdái Barabás Éva és Fábián György voltak. A választékos svédasztalos vacsorát a La Maréda Étterem és a CulinArt Esküvő és Rendezvénypark szolgáltatták.

Rácz Márton vezényelte a győri filharmonikusok ünnepi minikoncertjét, mellyel a Kiegyezés aranykorára emlékeztek operettekkel.
Énekeltek: Lázin Beatrix, Bede Fazekas Csaba és Györgyfi József, a Győri Nemzeti Színház művészei. A vendégek megtekinthették Ekker Balázs, a győri El Paso Táncstúdió vezetőjének és Alice Guschelbauer fantasztikus koreografálásnak köszönhetően az elsőbálozók nyitótáncát is, melyben felléptek az El Paso Táncstúdió táncosai és a tánciskola néhány vendége, akik részt szerettek volna venni ebben a koreográfiában és ezen a neves eseményen.
Majd Ekker Balázsé és Alice Guschelbaueré volt a táncparkett, ahol a mambo világbajnok és felesége, az osztrák tévéműsor, a Dancing stars döntőjében látott táncot táncolták el, amellyel az osztrák tévéműsort megnyerte Ekker Balázs Astrid Wirtenbergerrel.

Az eseményen többek között jelen voltak és fellépésük színesebbé tette a programot: Korda György és Balázs Klári, Gönczi Gábor, Tóth Gabi, Csibi és a Royal zenekar. Ismert személyiségek közül bálozni láthattuk Papadimitriu Atinát, Béres Alexandrát és Charlie-t is. A Győri Nemzeti Színház tánckara is készült egy meglepetés produkcióval. A koreográfiát Fekete Miklós tanította be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Imanyolcad a keresztény egységért

A közös gyökereikről, együvé tartozásukról adnak bizonyságot a Krisztus-hívők a most kezdődött ökumenikus imahét istentiszteleti alkalmaival. Tovább olvasom