Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 11°C | 24°C Még több cikk.

Ünnepi Könyvhét Győrben - íme, a részletes programok!

A 86. Ünnepi Könyvhét és a 14. Gyermekkönyvnapok keretében három napos könyvvásárt tartanak a Baross úton és csütörtöktől szombatig író-olvasó találkozók, koncertek, gyermekműsorok várják az érdeklődőket. Kisalföld-könyvek kuponnal akciósan vásárolhatók.

– A könyvhét a kultúra és a művelt győriek ünnepe. Bárkiről többet elárul a könyvespolca, mint a Facebook-profilja – kezdte az 86. Ünnepi Könyvhét sajtótájékoztatóját Rózsavölgyi László, a győri önkormányzat oktatási és sport bizottságának elnöke.

Dr. Horváth Sándor Domonkos, a szervező intézmény, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója hozzátette, hogy az önkormányzat támogatásának köszönhetően csaknem hárommillió forintot költhetnek az eseményre.

Kattintson a nagyobb fotóért!
Kattintson a nagyobb fotóért!


Így több írót is meghívhattak, többek közt Dragomán Györgyöt, Zólya Andrea Csillát és zenés műsorok színesítik a programot, fellép például a Cserefa, a Misztrál, a Transzfolk és az Apnoé is.

A 86. Ünnepi Könyvhét megnyitóját csütörtökön délelőtt 11 órakor tartják a Baross úti csónakos szobornál felállított színpadon. A köszöntőket zenés irodalmi műsor követi, amelynek egyik előadója Németh Kristóf színész.
A Baross úti könyvvásár minden nap 10 és 18 óra között tart nyitva.

Kattintson a nagyobb fotóért!
Kattintson a nagyobb fotóért!Kisalföld-könyvek akciósan, kuponnal

A holnap kezdődő rendezvényen a Kisalföld standját is érdemes lesz felkeresni a Látogatóközpont előtt, szinte valamennyi kiadványunk megvásárolható lesz kedvezményes áron.

A könyvhét mindhárom napján – csütörtökön, pénteken és szombaton – 1500 forintot érő kupont találnak majd a Kisalföldben, ha ezzel érkeznek standunkhoz, a könyvek teljes árból 1500 forintot elengedünk., de a kedvezmény nem vonható össze a Hűség-kártyával.

Szakácskönyveink – a Gyógyító ételek kivételével –, mindkét Kert könyvünk kétezer forintért, a Kút hangoskönyvek 490 forintért vásárolhatóak meg, a Szigetközről szóló Eltaszított fele királyság 2490 forintba kerül.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A falból a konnektorra csurog a víz egy győri panelban

Penészes a függöny, a konnektornál folyik a víz a falakból, lepotyogott a csempe – évek óta így megy ez többnapos esőknél a lakótelepi ház kilencedik emeleti önkormányzati bérlakásában. Tovább olvasom