Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Ünnepelt és 'vizsgázott' az ipari park

Győr - Sikoltozó tinilányok, andalító slágerek és izgalmak a Csodák Palotájából – a győri ipari park 15 éves szülinapja méltó volt a nevéhez: igazi vidám-PARK napot köszönthetett a több ezer látogató. Az egész napos programmal egyben egy „új" rendezvényhelyszín is vizsgázott.
Amilyen színes programot állítottak össze a szervezők, csak azon kellett izgulniuk, hogy az időjárás kegyes legyen hozzájuk, s az ipari park 15 éves születésnapja valóban olyan jól sikerüljön, amilyennek tervezték.
Az égiek kegyesek voltak: pont akkor sütött ki a nap, amikor az emberek valószínűleg az ablakon kinézve éppen azt fontolgatták, elinduljanak-e a szabadtéri rendezvényre. Így aztán jöttek, nem is kevesen: a nap végén 5–6 ezer látogatót mutatott a képzeletbeli számláló.

Volt is miért kilátogatni, hiszen a tudatosan felépített programsor az ovisoktól a nagymamákig mindenkinek kínált csemegéket; előbbieket többek között a Kaláka, utóbbiakat Caramel és Bartók Eszter hozta lázba. S persze ne feledkezzünk meg a tizen-huszonéves korosztályról, már csak azért sem, mert a legforróbb fogadtatásban kétségkívül ők részesítették kedvenceiket. Az „S. O. S. szerelem!" című film betétdalát is jegyző Mark nadrágját például csak a szorosra húzott öv tartotta fent, s alig lehetett kitessékelni a sikoltozó tinilányokat a kordonok mögül...
Persze nem minden a szórakozás: miközben a közönség a színpad előtt tolongott, az ipari parkban dolgozó cégek munkatársai keményen „dolgoztak", legalábbis néhányuk alaposan elfáradt a tízállomásos akadályversenyen. Az induló 21 cég egy-egy tízfős csapatot állított, s hogy érdemes volt küzdeni, azt a West Hungária Bau Kft. dolgozói bizonyíthatják a legjobban, ők nyerték ugyanis a tíz, egyenként kétszemélyes büki wellnesshétvégét.

A szombati program azon túl, hogy valóban méltó megünneplése volt az elmúlt másfél évtizednek, egy fontos tanulsággal is szolgált: az ipari park mint rendezvényhelyszín jelesre vizsgázott.

– Ez azért is fontos, mert folyamatosan gondot jelent a hasonlóan nagy szabadtéri rendezvények megszervezése, megfelelő helyszín híján. Most nemcsak az bizonyosodott be, hogy ideálisak a körülmények a hasonló eseményekhez – könnyen megközelíthető és sokszínű a helyszín, megoldott a parkolás, és senkit nem zavarnak a koncertek –, hanem az is, hogy nívós programokkal győriek ezreit lehet kicsalogatni az ipari parkba – mondta Endrődi Péter főszervező.

Pomaranski Luca

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állítsuk meg a nők elleni, családon belüli erőszakot!

Győr - Állítsuk meg a nők elleni, családon belüli erőszakot! - Ezzel a címmel kerül megrendezésre… Tovább olvasom