Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Ünnep nyílt napokkal

Az első, 1968-ban alakult fővárosi nevelési tanácsadó után több vidéki városban is működni kezdtek a gyermekeket, a szülőket és a pedagógusokat pszichológiai és pedagógiai vizsgálatokkal és terápiákkal segítő intézmények.

Győrben 1981. február 16-án nyitotta meg kapuit a Nevelési Tanácsadó két főállású munkatárssal. Ma az intézmény Gyermekpszichológiai és Pedagógiai Tanácsadó, Győri Kistérség néven kiterjedt feladatkörrel működik, 9 pszichológust, 11 pedagógust, egy részállású gyermekpszichiátert és 6 segítő munkatársat foglalkoztatva.

Ebben az évben ünnepli az intézmény alapításának 30. évfordulóját, amelyhez kapcsolódóan szakmai napot rendeznek április 8-án 10–13 óra között a TISZK Pályaválasztási Központ nagytermében.

Az érdeklődőket nyílt hétre várják a Török István u. 36. szám alatti intézményben. A programokon betekintést nyerhetnek a szakemberek munkájába, kötetlen beszélgetés és szervezett csoportfoglalkozások keretében megismerkedhetnek az alkalmazott eszközökkel, módszerekkel.

A felső tagozatos tanulókat és szüleiket ma, a középiskolás tanulókat holnap, az alsó tagozatos tanulókat és szüleiket pedig április 7-én várják. A foglalkozásokat mindennap 15.30-kor kezdik és várhatóan 17.30-ig befejezik.

Kötetlen beszélgetésre, eszmecserére mindennap 16–17.30 között lesz lehetőség, amelyen pedagógusokat, rokon területen dolgozókat és szülőket egyaránt szívesen látnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyárra feléledhet a gönyűi vasútvonal

A minisztérium mielőbb pontot tenne a gönyűi kikötőhöz futó sínpár ügyére: a tervek szerint a MÁV kaphatná meg az üzemeltetői jogot. Tovább olvasom