Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Uniós és állami pénzt nyert el pályázaton a győri cég

Sikeres pályázatot zárt a győri Szinflex Plus Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával.


A Szinflex Plus Kft. IKT fejlesztésére vonatkozó pályázatát 2011 februárjában a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának keretében támogatásra érdemesnek ítélte.

A vállalkozás a projekt megvalósítását 2011 májusában befejezte, ennek következtében megújult honlappal és CRM rendszerrel várja régi és leendő ügyfeleit.

Cégünk a Szinflex Plus Kft. 1994-ben alakult családi vállalkozásként.

A tulajdonosi kör 1982 óta tevékenykedik a műanyagiparban. A cég kezdetben a hagyományoknak megfelelően fröccsöntéssel foglalkozott, majd ezt kiegészítve műanyag csomagoló anyagokkal kezdett kereskedni.

A Szinflex Plus Kft. jelenleg műanyag csomagolóanyagok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, valamint használt fényforrások begyűjtését és hasznosítását is végzi.

Az egész ország területéről a Szinflex Plus Kft-hez kerül újrahasznosításra a használt fényforrás.

Az egyenes fényforrásokat németországi partnerünkhöz szállítjuk, aki 97 %-ban újrahasznosítja azokat.

Az egyéb fényforrások a Szinflex Plus Kft. területén kerülnek előkezelésre, majd végleges hasznosításra átadjuk a partnereinknek.

A Szinflex Plus Kft. újrahasznosítási aránya 65 %.

Jelen projekt célja egy vállalatirányítási CRM rendszer bevezetése volt, amely a már meglévő modulokkal együtt segíti az ügyfelekhez kapcsolódó adatok kezelését, valamint felgyorsítja és hatékonyabbá teszi az ügyintézést.

Másik fontos cél volt egy, a 21. század színvonalának megfelelő internetes vállalati portál kialakítása, melynek segítségével ügyfeleink részletes információt kaphatnak cégünkről, valamint egyszerűbben intézhetik megrendeléseiket az internet segítségével (www.szinflex.hu).

Alapvető feladatunknak tekintjük, hogy minőségi infrastruktúránk és szolgáltatásaink révén a piaci versenyben meghatározó szerepet töltsünk be, a megvalósuló projekttől pedig forgalmunk növekedését, valamint a már meglévő munkavállalói létszámunk megtartását, lehetőség szerinti növelését várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügynökök, püspökök a római intézetben

Szabó Gyula szerint az 1989 előtt Rómában tanult, beszervezett teológusok közül hazatérésük után többen püspökök, teológiai professzorok lettek. Tovább olvasom