Kisalföld logö

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 30°C Még több cikk.

Ülést tart pénteken a megyei képviselőtestület

Június 24-én, pénteken délelőtt (9.00 óra) tartja következő ülését a megyei képviselőtestület. Napirend előtt átveszi megbízólevelét és leteszi esküjét a testület új tagja, Bognár Sándor.

A napirendek között 24 előterjesztés szerepel. Beszámolót hallgat meg a testület a megyei önkormányzat résztulajdonában lévő gazdasági társaságok és tulajdonában lévő nonprofit társaság 2010. évi működéséről és eredményességéről.

Döntenek a megyei önkormányzat 2011. évi költségvetésének módosításról, illetve tájékoztatót hallgathatnak meg az évközi központi pótelőirányzatokról és a megyei intézmények saját hatáskörben végrehajtott előirányzat-változtatásairól.

Az ülés keretében több megyei fenntartású intézmény igazgatójának megbízásáról is dönt a testület, így a soproni Doborjáni és Tóth Antal iskola vezetőjének személyéről. A napirendek között szerepel a 2011. évi kitüntető cím és kitüntető díjak odaítélése is.

A 24 előterjesztésből várhatóan több témáról - a személyi kérdésekről és az önkormányzati vagyont érintő kérdésekről - a képviselők zárt ajtók mögött tárgyalnak.

A megyei fenntartású intézmények közül ezúttal a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának igazgatója számol be az intézmény tevékenységéről, az intézményi érdekvédelem helyzetéről.

A közgyűlési előterjesztések megtalálhatók a www.gymsmo.hu oldalon a Közgyűlés/Közgyűlések anyagai címszó alatt olvashatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országosan 30°C felett a hőmérséklet - Győrben 39°C-ot mutatott az egyik hőmérő

39°C fokot mutatott a hőmérő Győrben az 1-es úton, szerkesztőségünktől nem mesze. Az OMSZ-től… Tovább olvasom