Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Ülést tart a megyei képviselőtestület pénteken

Beszámolót tart a megyei rendőrfőkapitányság is.
Április 20-án, pénteken délelőtt (9.00 óra) tartja következő ülését a megyei képviselőtestület. A napirendek között 10 előterjesztés szerepel.

Beszámoló kerül a képviselők elé a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2011. évi tevékenységéről, a megyei önkormányzat által 2011. évben végzett belső ellenőrzési tevékenységről, a GYSEV Zrt fejlesztéseiről. Az ún. „zárszámadás" keretében a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2011. évi gazdálkodásáról szóló beszámolóról, illetve az előző évi pénzmaradvány elszámolásáról, felosztásáról döntenek a megyei testület tagjai.

A napirendek között szerepelnek személyi ügyek, tagdelegálások is. Jogszabályi kötelezettségének eleget téve vizsgálja felül és módosítja a megyei önkormányzat a megyében működő területi (megyei) nemzetiségi önkormányzatokkal – német, roma, horvát – kötött együttműködési megállapodásokat. A napirendek között szerepel az Ipartestületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségével kötendő együttműködési megállapodásról szóló határozathozatal is.

A közgyűlés teljes napirend sora, illetve az előterjesztések a www.gymsmo.hu oldalon olvashatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkajogi kisokos az új törvényhez

A szakszervezetek képviselői mutatták be Győrben azt a kiadványt, ami közérthető nyelven nyújt… Tovább olvasom