Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Ülést tart a megyei képviselőtestület péntek délelőtt

Április 26-án, pénteken délelőtt (9.00 órakor) tartja következő ülését a megyei képviselőtestület.

A napirendek között 14 előterjesztés szerepel. Az ülés első napirendi pontjaként Dr. Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára Magyarország közlekedési helyzetéről és jövőképéről, kiemelten annak Győr-Moson-Sopron megyei vonatkozásairól ad tájékoztatást.

Ezt követően a készülő megyei területfejlesztési koncepció javaslattevő fázisának aktualitásairól kapnak friss információkat a képviselők. Beszámoló kerül a képviselők elé a megyei önkormányzat által 2012. évben végzett belső ellenőrzési tevékenységről.

Az ún. "zárszámadás" keretében a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2012. évi gazdálkodásáról szóló beszámolóról, illetve a pénzmaradvány elszámolásáról, felosztásáról döntenek a megyei testület tagjai.

Terv szerint a megyei önkormányzat stratégiai partnerség-vállalással támogatja, hogy a csallóközi Tőkési-ág kistérség és három települési önkormányzat, valamint a szigetközi Lipót és Hédervár községek önkormányzatai "Kerékpárutak határok nélkül, az építés 2. fázisa" címmel pályázzanak a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében meghirdetett felhívására.

Az új szabályozás szerint a 2014. évre vonatkozó költségvetési koncepciót a megyei közgyűlés elnöke április 30-ig kell, hogy benyújtsa a közgyűlésnek.

E rendelkezés értelmében tárgyalja április 26-i ülésén a testület a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2014. évi költségvetési koncepcióját, melyben a tervezési elképzelések kerültek rögzítésre.

A napirendek között szerepelnek személyeket, illetve az önkormányzati vagyont érintő témák, ezeket a közgyűlés zárt ülés keretében tárgyalja.

A közgyűlés teljes napirend sorát, illetve az előterjesztéseket ide katintva olvashatják el!
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrségi iroda épül Győr-Szigetben - fotók, videó

Várhatóan ez év augusztusában adják át a rendőrségi irodát, Győr szigeti városrészében. Tovább olvasom